Μην την αδικείς, καλή είναι. :smile:
Το αρμαγεδών σε προβολέα λέει τίποτα;(αυτή δεν μου αρέσει αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν την έχει προτείνει κανείς)
Το Avatar μια χαρά είναι, αλλά αν το έχεις δει μια φορά στον κινηματογράφο σε 3D και μια φορά ακόμα στον προβολέα σε 2D μετά δύσκολα το ξαναβλέπεις.. γενικά..
Το Armageddon είναι μια χαρά blockbuster, πολύ fun για προβολέα, αλλά από εικόνα δεν θεωρείται reference.
Αν έχεις καλό ηχοσύστημα βάλε Transformers 1, θα απολαύσεις ήχο και βεβαίως χρώμα (εκτός αν out of the box είναι αλλού γι' αλλού χρωματικά!).
Αν θές να δείς και λίγο ταινία (μαζί με τις δυνατότητες του προβολέα σου στο μαύρο), βάλε Dark Knight!
Αλλοιώς Avatar
Μια και αν έχω καταλάβει καλά από άλλα posts είσαι νέωψ στο θέμα "προβολέας", μπορώ να σε βεβαιώσω ότι όποια ταινία κι αν διαλέξεις να δεις θα σε συγκλονίσει. Γι'αυτό, διάλεξε απλά μια από τις αγαπημένες σου ταινίες και απόλαυσέ τη.
Για λεπτομέρεις κλπ, περίμενε να περάσει καμιά βδομάδα, μη μιζεριάζεις απ'την αρχή
Αν έχεις καλό ηχοσύστημα βάλε Transformers 1, θα απολαύσεις ήχο και βεβαίως χρώμα (εκτός αν out of the box είναι αλλού γι' αλλού χρωματικά!).
Αν θές να δείς και λίγο ταινία (μαζί με τις δυνατότητες του προβολέα σου στο μαύρο), βάλε Dark Knight!
Αλλοιώς Avatar