Ποια tv 37';;

hariskar

Established Member
5 July 2006
287
Καβάλα
Ο διαθέσιμος χώρος είναι περίπου 110εκ. φάρδος, 67εκ. ύψος. Έτσι από ότι είδα πάμε σε 37'. Ποια προτείνετε; Προορίζεται για tv, dvd και HD, όταν κυκλοφορήσουν ευρέως.
Τι λέτε για την Samsung Tulip LE37M86B;
Ευχαριστώ!

λολ,δεν βγάζει full HD 37".Εξ άλλου και αυτές παραπάνω από πολύ καλές είναι

Κύττα και απο Toshiba (40XF355D) πλευρά.. Η τελευταία 40αρα με διαστάσεις
934x632x302 mm μού φαίνεται καλό προιόν .. Τη σκεφτομαι και εγώ σοβαρά, βεβαια η τιμή ειναι πιο τσουχτερή απο τις κλασσικές ...
Ειδα κάποιος απο το φορουμ τη πήρε και περιμένω εντυπώσεις.

Toshiba Regza 37Z3030DG :worshippy::worshippy: .Eδω και 2 μερες την απολαμβανω,,,,

Κύττα και απο Toshiba (40XF355D) πλευρά.. Η τελευταία 40αρα με διαστάσεις
934x632x302 mm μού φαίνεται καλό προιόν .. Τη σκεφτομαι και εγώ σοβαρά, βεβαια η τιμή ειναι πιο τσουχτερή απο τις κλασσικές ...
Ειδα κάποιος απο το φορουμ τη πήρε και περιμένω εντυπώσεις.

Συμφωνω με το παραπανω , αλλιως Philips 37PFL9632.

40XF355D ή 37Z3030DG;
Η πρώτη είναι μεγαλύτερη, αλλά η δεύτερη είναι 100Hz.
Ποια είναι καλύτερη;

Θα προτιμουσα την ΧF με τα SS πανελ , ασε που ειναι και μεγαλυτερη .

Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το "κουτί" στο έπιπλο του σαλονιού (άσπρο χρώμα) που διαθέτω αυτή τη στιγή έχει μήκος 105 cm. Έχω μεταφέρει από το παλιό μου σπίτι μια τηλεόραση philips με μονοφωνικό ambilight 32 ιντσών και μήκος 89 cm. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του ambilight καθότι υπάρχει αριστερά και δεξιά λίγος χώρος (8 + 8 cm) οπότε το φως διαχέεται σχετικά άνετα (όχι τόσο στον πίσω τοίχο αλλά τριγύρω στο δωμάτιο). Όμως η απόσταση από τον καναπέ στο νέο σπίτι είναι τέτοια που μια 37 ιντσών θα έδειχνε καλύτερα. Έχω βάλει στο μάτι την philips 37PFL9732 με ambilight suround. Αυτή έχει μήκος 95 cm οπότε ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος αριστερά και δεξιά πέφτει στα 5 cm ανά πλευρά.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Α. Στο ύψος δεν υπάρχει πρόβλημα.
Β. Δεν αγοράζω τηλέοραση χωρίς ambilight.
Γ. Το έπιπλο δεν αλλάζει διότι είναι εντοιχισμένο!

Ερωτήσεις:
1. Από τα 8 στα 5 cm βέβαια δεν είναι μεγάλη διαφορά αλλά 5 cm αριστερά (και άλλα τόσα δεξιά) δεν είναι κάπως λίγα πλέον για την απόλαυση του suround ambilight; Πολύ δε περισσότερο που γενικά ακόμα και εκτός λειτουργίας από καθαρά αισθητικής άποψης η τηλεόραση θα δείχνει πιο στριμωγμένη.

2. Εκτός από την 37PFL9732 βλέπω στο ΠΛΑΙΣΙΟ ένα μοντέλο 37PFL9632 γύρω στα 300 ευρώ φτηνότερη. Δεν βλέπω κάποια διαφορά στα χαρακτηριστικά τους. Είναι παλιότερο μοντέλο;

Ευχαριστώ.

Σχετικά με το παραπάνω σας βάζω και μια φωτογραφία για να κρίνετε καλύτερα:
p32.jpg

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Α. Στο ύψος δεν υπάρχει πρόβλημα.
Β. Δεν αγοράζω τηλέοραση χωρίς ambilight.
Γ. Το έπιπλο δεν αλλάζει διότι είναι εντοιχισμένο!

Ερωτήσεις:
1. Από τα 8 στα 5 cm βέβαια δεν είναι μεγάλη διαφορά αλλά 5 cm αριστερά (και άλλα τόσα δεξιά) δεν είναι κάπως λίγα πλέον για την απόλαυση του suround ambilight; Πολύ δε περισσότερο που γενικά ακόμα και εκτός λειτουργίας από καθαρά αισθητικής άποψης η τηλεόραση θα δείχνει πιο στριμωγμένη.

2. Εκτός από την 37PFL9732 βλέπω στο ΠΛΑΙΣΙΟ ένα μοντέλο 37PFL9632 γύρω στα 300 ευρώ φτηνότερη. Δεν βλέπω κάποια διαφορά στα χαρακτηριστικά τους. Είναι παλιότερο μοντέλο;

Ευχαριστώ.

Δεν είναι παλιότερο μοντέλο απλά έχει ambilight 2 πλευρών (αριστερά-δεξιά) ενώ η 9732 έχει τριών πλευρών (και από πάνω). Επίσης η 9732 έχει και card reader.

Δεδομένου ότι ο χώρος σου δεν σου επιτρέπει να χαρείς το ambilight 100%, αλλά και την επιθυμία σου να πάρεις τηλεόραση που να έχει ambilight, η 9632 δείχνει πιο λογική λύση.

Edit: Τώρα είδα την photo. Την ίδια τηλεόραση είχα και εγώ, πολύ καλή για την εποχή της και μαμάτο design :D

Last edited: