spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,343 24 February 2009 #1 http://www.pointui.com/ (iphone killer )
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,343 24 February 2009 #3 Ενταξει, ''τσίμπησε το μελανούρι'' tm Περαν της πλάκας πάντως, φαίνεται ωραία λύση για όσους θέλους να αλλάξουν το Win Mob κινητό τους. Και διαβάζω πολύ καλά σχόλια απ' όσους το έχουν δουλέψει. Μείον (νομίζω) η μη υποστήριξη Ελληνικών (εδώ καναlolάρει ο Τακης )
Ενταξει, ''τσίμπησε το μελανούρι'' tm Περαν της πλάκας πάντως, φαίνεται ωραία λύση για όσους θέλους να αλλάξουν το Win Mob κινητό τους. Και διαβάζω πολύ καλά σχόλια απ' όσους το έχουν δουλέψει. Μείον (νομίζω) η μη υποστήριξη Ελληνικών (εδώ καναlolάρει ο Τακης )
takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,308 Παλλήνη 24 February 2009 #4 Ποιο μελανουρι μωρε, νομιζα οτι το εβαλες χιουμοριστικα! Μου θυμιζει τα skins που κυκλοφορουσαν για να φαινονται τα XP σε vista... Αν δεν βελτιωθει το λειτουργικο των winmobo, τσαμπα θα πηγαινει το hardware των τηλεφωνων...
Ποιο μελανουρι μωρε, νομιζα οτι το εβαλες χιουμοριστικα! Μου θυμιζει τα skins που κυκλοφορουσαν για να φαινονται τα XP σε vista... Αν δεν βελτιωθει το λειτουργικο των winmobo, τσαμπα θα πηγαινει το hardware των τηλεφωνων...
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,343 24 February 2009 #5 OK, ροφέ μου Δεν το εβαλα για πλάκα. Το εχεις δοκιμάσει και δεν λέει τίποτα;
takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,308 Παλλήνη 24 February 2009 #6 Που να το δοκιμασω βρε, στο παροπλισμενο HTC? Βαλε το εσυ και πες μας αν λεει τιποτις..