ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ????

με μια γρηγορη ματιά νομίζω πως το hp ειναι καλύτερο.

2gb ram kai 160gb hdd ενω το lg 1gb ram kai 120gb hdd

Συμφωνώ με τον KlekoR. Το ΗΡ δείχνει σαφώς καλύτερο (κυρίως λόγω μνήμης). Και επειδή είχα κάποτε hp notebook, έχουν καλή κατασκευή και είναι γενικώς αξιόπιστα. Το LG δεν το ξέρω για να εκφέρω γνώμη για αυτό.

Παιζουν οντως υπερ και κατά..ειχα ενα ΗΡ πιο παλια ,πολυ καλο αλλα με τ ανεμιστηρακια πολυ θορυβο και πολυ ζεστη ...

Παντως απο τα specs φαινεται το hp να ειναι καλυτερο (μνημη) επισης ενα laptop hp ειχα παρει πριν 4 χρονια και ακομα δουλευει μια χαρα. Να φανταστεις τον τελευταιο καιρο, 1 χρονο περιπου, το δουλευουν τα 2 πιτσιρικια και δεν εχει πει κιχ... Βεβαια θα συμφωνησω ως προς τη ζεστη.

Οι εμπειρίες με το σέρβις της HP δεν είναι οι καλύτερες. Από LG μεριά δεν ξέρω τι γίνεται.

Μια και μιλάμε για φθηνό ίσως να μην μετρά πολύ η εγγύηση, αλλιώς θα σου έλεγα να αγοράσεις και επέκταση. Απο Toshiba κάτι φθηνό ? ( Παρότι αλλάζει τα μοντέλα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ... )

Τα lg ειναι καινουργια απο ποιοτητα δεν τρελλενομαι εχω πουλησει ειδη 2 παιζει πολυ πλαστικο ειδικα το touchpad στην αφη ειναι τελειως ουδετερο .Η hp εχει την καλιτερη ποιοτητα σε λαπτοπ και αισθητικα και πρακτικα και απο σερβις κανενα προβλημα εως τωρα ,μονο για acer μη μου λετε μακρια ..........εντελει hp