Ποιό από τά δύο nettop ?

Φίλε ελπίζω να μήν έχεις τον εφιάλτη που τραβάω εγώ με το ASUS AT5IONT-I με Ατομ 525.

Αν και είναι υπέροχο Μοδερβοαρντ για HTPC, εντούτης αν δέν το πετύχεις με αναβαθμισμένο BIOS, τότε δεν λειτουργεί με Μνήμες 1066+ πέραν του ενός GB.

Kαι τότε δεν μπορείς να αναβαθμήσεις το BIOS αν πρώτα δεν σλοττάρεις συμβατή μνήμη.....

Θα επανέλθω απο τον εφιάλτη με νεώτερα καθώς ψάχνω κάποιον να με δανείσει με συμβατή μνήμη για να αναβαθμησω το BIOS

Γ*** τον σιήστο μου μεσα.
Γκαντεμιά πάλι που να πάρει ο διάολος....

Νεότερα απο τον εφιάλτη.

Τηλεφώνησα στην e-shop και μου είπανε να τους πάρω το Motherboard στα εργαστήρια τους για na κάνουν update το ΒΙΟS on chip. Δηλαδή θα κάνουν απευθείας απταϊτ το τσίπ kai όχι μέσω κανονικής διαδικασίας.

Τους ρώτησα αν μπορούν να το κάνουν άμεσα εκείνη τη στιγμή και μάλλον μπορούν....

Ελπίζω να λήξει η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ μου σήμερα. Αλλιώς θα τα πετάξω όλα απο το παράθυρο.......

Γκαντέμης,

Τελικά η γκαντεμιά δεν έλειψε. Μου κράτησαν το Motherboard όπως ήταν προσαρμοσμένο στο κουτί με την μνήμη πάνω και τώρα θέλουν το power adaptor....

Periμένω να τελειωσω απο τη δουλειά για να πάω εκεί πάλι. Με πέρνουν και με φέρνουν που να πάρει για ένα φλασάρισμα 10 λεπτών... ΓΡΡΡΡΡΡΡ