ποιο απο ???

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...
Εχω ήδη το Michell SE με βραχίωνα τον Rega 600 το απλό ... και έλεγα να το αντικαταστήσω με το πικάπ της Nottingham 294
τι λέτε???αξίζει ο κόπος ή είναι πεταμένα λεφτά

Φιλε saitis απο οτι ειδες οι γνωμες ειναι μειρασμενες που σημαινει οτι τα πλατω ειναι περιπου ισαξια. Κανε αυτο που θα ευχαριστησει ψυχικα εσενα περισσοτερο μια και εσυ θα ζησεις μαζι του.

Re: Απάντηση: ποιο απο ???

Φιλε saitis απο οτι ειδες οι γνωμες ειναι μειρασμενες που σημαινει οτι τα πλατω ειναι περιπου ισαξια. Κανε αυτο που θα ευχαριστησει ψυχικα εσενα περισσοτερο μια και εσυ θα ζησεις μαζι του.
ευχαριστώ φίλε...
τα λέμε...

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...
Εχω ήδη το Michell SE με βραχίωνα τον Rega 600 το απλό ... και έλεγα να το αντικαταστήσω με το πικάπ της Nottingham 294
τι λέτε???αξίζει ο κόπος ή είναι πεταμένα λεφτά

Βάλε κανέναν SME και είσαι εντάξει...

και εγω εχω ενα διλημμα ποιο απο αυτα τα 2

1)nottigham ace space με τον βραχιονα του

2)clearaudio evolution με βραχιονα morch DP-6

Attachments

• spacedeck.jpg
    spacedeck.jpg
    44.1 KB · Views: 30
  • 1537446.jpg
    1537446.jpg
    23.4 KB · Views: 41
θα τα εχωνα σε cdp αλλα μου αρεσε ο ηχος του πικαπ και ειπα να την κανω προς τα εκει.για δισκακια θα παμε μαζι για ψωνια!!!οσο για την δισκοθηκη θα γινει και αυτη σιγα σιγα.ακουω ενα cd μου αρεσει το περνω σε δισκο!!

η το νοτιγχαμ ελαχιστα πιο μουσικο, η το περφομανς της κλιαροντιο με το μαγνητικο πηγαδι ελαχιστα πιο αναλυτικο. Τα υπολοιπα τα ιδια.

album_pic.php

http://www.soundscapehifi.com/dps.htm

Re: Απάντηση: ποιο απο ???

Το Cleeraudio είναι πιο καθαρό

Ευχαριστώ King..
βλέπω οτι το DPS με τον Rega 250 στις κριτικές χτυπάει μεγαλύτερα
πικάπ στην τιμή των 3500 ευρώ...και μπορείς να το αναβαθμίσεις με αλλαγή βραχίωνα σε κορυφαίο πικάπ.
πιό Clearaudio έχεις υπ´όψιν σου, και σε τιμή???
Φιλικά...Βοήθεια