Ποιο Blu-Ray player για mkv/divx (?)

tolisspi

Supreme Member
3 May 2009
3,757
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τα πραγματα εχουν ως εξης:
- Ειχα 3 DVD players τα οποια εχουν χαλασει (το πρωτο κολλαγε κατα την αναπαραγωγη, το δευτερο ειχε αναπτυξει ενα ειδος Α.Ι. και ανοιγοκλεινε το πορτακι, και στο τριτο δεν ανοιγε το πορτακι και δεν αναπαρηγαγε dvix).
- Εχω μια TV LG LH**** οπου αναπαραγει dvix/mkv αλλά οχι το DTS.
- Κατα το πλειστον βλεπω τα 2 προηγουμενα φορμα.
- Στη διαθεση μου εχω αρκετα δισκακια σε DVD(vob), dvix και mkv αλλά δεν εχω συσκευη να τα αναπαραγω εκτος του pc και της TV αλλά μεταφεροντας τα σε σκληρο δισκο.
- Ετσι, αρχικα σκεφτομαι να προβω σε μια αγορα Blu-Ray player αλλά με την προυποθεση να αναπαραγει τα δυο προαναφερομενα φορμα μεχρι ποσου 150 ευρω. Υπαρχει καποια λιστα με τα BR players οπου να αναπαραγουν χωρις προβληματα τα 2 φορμα?
- Αν δεν υπαρχει σε αυτη τη τιμη συσκευη, τοτε αναγκαστικα θα αγορασω ενα DVD player τουλαχιστον για την αναπαραγωγη των DVD και dvix. Αλλά ποιο?
Ειχα αγορασει για την κοπελα μου το LG DVX492H αλλά παρουσιασε καποια προβληματα στους υποτιτλους (δεν τους εμφανιζε, ενω ο player της TV μου δεν ειχε κανενα προβλημα).
Τι εχετε να προτεινετε?

Ευχαριστω πολυ..

*Καποιος να διορθωσει το Blue σε Blu
http://www.skroutz.gr/s/74649/LG-DVX-492H.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/74649/LG-DVX-492H.html

Last edited:
Re: Ποιο Blue-Ray player για mkv/divx (?)

Το εχω διαβασει αλλά δεν απανταει στα ερωτηματα μου...:frown::bigcry:

γιατί δεν παίρνεις media player και σκληρό? εγώ πάντως μετάνιωσα που αγόρασα blu-ray player.

- Εχω μια TV LG LH**** οπου αναπαραγει dvix/mkv αλλά οχι το DTS.
- Κατα το πλειστον βλεπω τα 2 προηγουμενα φορμα.

+ 1 στο media player.Aμα ειναι καποιο low budget προσθετεις αργοτερα και ενα επισης φθηνο bd player και φθανεις περιπου στα 220 Ε , δηλαδη χωρις τραγικη υπερβαση του ποσου που ηδη διαθετεις .Υπαρχει και η λυση του bd player lg bd-390 που μου ερχεται τωρα σαν συνδυασμος bd , mkv player (υπαρχει θεμα στο φορουμ ) και η πιο ακριβη λυση ολα σε ενα του dune και του popcorn (δεν ξερω ποσο κανει, νομιζω δεχεται bd player ..υπαρχουν επισης θεματα )

Last edited:

Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τον player της TV. Απλα εχει 2 μειον, το πρωτο ειναι το DTS και το δευτερο οτι δεν παιζει παντα ολους τους υποτιτλους (το 10% των περιπτωσεων πχ ενσωματωμενους σε mkv και καποιους που μπορει να εχουν καποιο λαθος ενω τους παιζει ο player του pc). Ωστοσο εχει δυνατοτητες που δεν εχουν μερικοι media players οπως συγχρονισμο και θεση υποτιτλων.
Εχω σκεφθει την λυση LG bd-390, φαινεται ως μια καλη προταση.
Εχω δει τα σχετικα "Θεματα" των DUNE και POPCORN αλλά η τιμη ειναι αρκετα υψηλη, 300+ και 350+ αντιστοιχα. Δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα για μια standalone συσκευη (ναι μεν αρκετα καλη) γιατι με τοσα λεφτα μπορω να φτιαξω ενα entry-level HTPC.
Τεσπα, μαλλον θα προβω σε αγορα ενος WDTV LIVE και σιγουρα ενος φθηνου DVD player ή ενος BD player (αρκει τουλαχιστον να παιζει dvix).
Ενας φιλος εχει το WDTV και αποτι εχω δει εχει απαισιο τηλεκοντρολ εχοντας μονο τα βασικοτερα των βασικοτερων πληκτρα (κουμπια). Επισης υποστηριζει για usb-wifi μονο συγκεκριμενες εταιριες και φθανουν σε τιμες 20-30 ευρω.

εγω παντος εδωσα σημερα online παραγγελια για το Dune HD Smart B1 το οποιο εχει και bd συνολο 320 μαζι με μεταφορικα απο Γερμανια,για αυτα που κανει το συγκεκριμενο μηχανακι τα αξιζει τα λεφτα του,περισσοτερα οταν ερθει την αλλη βδομαδα