Ποιό BluRay με την Pio LX5090D;

ncdbill

Senior Member
27 August 2008
386
Θεσσαλονικη
Χτες την εβαλα να παιξει επιτελους!
ειδα σε απλο DVD τους πειρατες της καραιβικης και απλα ηταν παρα πολυ καλη η ποιοτητα της εικονας.δε περιμενα DVD( ακομα και με UPSCALING STA 1080i ) να φενεται τοσο καλα!
Το μαυρο ομως δε με εντυπωσιασε.Παιζει ρολο οτι εβλεπα με ολα τα φωτα του σαλονιου ανοιχτα?Mε Blue Ray η αποδοση του μαυρου ειναι σαφως καλυτερη?
προσανατολιζομαι να παω και σε αγορα Bd PLAYER και ειμαι αναμεσα σε

-Samsung bd 1500
-Sony 500
-Panasonic 30

Ποιο ειναι καλυτερο για την τηλεοραση μου?(σε λογικα χρηματα)

Re: PIONEER KURO LX 5090D

PS3

Και όσο για το μαύρο, μάλλον δεν το παρατήρησες σωστά! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ...

Με προσεκτικές ρυθμίσεις θα πάρεις την καλύτερη εικόνα που μπορεί να σου δώσει τηλεόραση σήμερα. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24975 από το μήνυμα #436 και μετά που γράφουν οι κάτοχοι ρυθμίσεις και εντυπώσεις.

Όσο για τα BD Player δεν παίζει ρόλο η τηλεόραση που έχεις. Από αυτά που ανέφερες το Sony είναι φρέσκο και με τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Τα Panasonic και Samsung αντικαθίστανται σύντομα, οπότε άστα καλύτερα αν και το BD30 είναι πολύ καλό για τα χρήματα που ζητάει σύμφωνα με τους κατόχους του. Στην κατηγορία Πηγές έχει μπόλικες πληροφορίες για BD players.

Χτες την εβαλα να παιξει επιτελους!
ειδα σε απλο DVD τους πειρατες της καραιβικης και απλα ηταν παρα πολυ καλη η ποιοτητα της εικονας.δε περιμενα DVD( ακομα και με UPSCALING STA 1080i ) να φενεται τοσο καλα!
Το μαυρο ομως δε με εντυπωσιασε.Παιζει ρολο οτι εβλεπα με ολα τα φωτα του σαλονιου ανοιχτα?Mε Blue Ray η αποδοση του μαυρου ειναι σαφως καλυτερη?
προσανατολιζομαι να παω και σε αγορα Bd PLAYER και ειμαι αναμεσα σε

-Samsung bd 1500
-Sony 500
-Panasonic 30

Ποιο ειναι καλυτερο για την τηλεοραση μου?(σε λογικα χρηματα)

Το Panasonic BD-30

Βγαίνει καινούριο BD panasonic....υπομονή!!! Πάμε για άλλα profile και άλλες δυνατότητες

στο technix εκανε την εμφανιση του και το μηχανημα της Σονυ το 350

στα 300 ευρω,με profile 2,bitstream των νεων φορμα και πολυ καλα σχολια απο οσο εχω διαβασει στο εξωτερικο.

υπαρχει και το μεγαθηριο S1 στο electroworld που ναι μεν ειναι παλιο αλλα αν σκρουτζαρεις θα δεις οτι και σημερα πωλειται πανω απο 1000 ευρω ενω πως να το κανουμε ειναι μηχανημα hiend και απο ποιοτητα εικονας(καλυτερη απο το ps3 συμφωνα με τον ΗΧΟ) και απο υλικα(κοντευει τα 8 κιλα).Τιμη προσφορας:240

στο technix εκανε την εμφανιση του και το μηχανημα της Σονυ το 350

στα 300 ευρω,με profile 2,bitstream των νεων φορμα και πολυ καλα σχολια απο οσο εχω διαβασει στο εξωτερικο.

υπαρχει και το μεγαθηριο S1 στο electroworld που ναι μεν ειναι παλιο αλλα αν σκρουτζαρεις θα δεις οτι και σημερα πωλειται πανω απο 1000 ευρω ενω πως να το κανουμε ειναι μηχανημα hiend και απο ποιοτητα εικονας(καλυτερη απο το ps3 συμφωνα με τον ΗΧΟ) και απο υλικα(κοντευει τα 8 κιλα).Τιμη προσφορας:240

Kαλά παμε, οι τιμες πέφτουν ολοταχώς, ναχαμε και ταινίες να βλέπουμε

Βασίλη μπορεί το S1 να είναι τανκ κατασκευαστικά αλλά είναι πάναργο και profile 1, ενώ έχει παρουσιάσει και ασυμβατότητες με νεότερα δισκάκια.

Σε καμία περίπτωση δεν θα το πρότεινα σαν αγορά πλην εξεφτελιστικής τιμής γύρω στα 100 ευρώ.

Το Sony S350 το εχω βαλει και εγω στο ματι. Σε σχεση με το PS3 θα γλιτωσεις και το θορυβο απο τους ανεμιστηρες που εχει το τελευταιο. Ειδικα το καλοκαιρι κανει σαν κινητηρας αεροσκαφους.

Σε σχεση με το PS3 θα γλιτωσεις και το θορυβο απο τους ανεμιστηρες που εχει το τελευταιο. Ειδικα το καλοκαιρι κανει σαν κινητηρας αεροσκαφους.

εχεις ps3 ? απο που προκυπτουν αυτες οι ανακριβειες?:2thumb22sup::firstprize:
θα εχεις το ηχοσυστημα να παιζει στην διαπασων και εσυ θα ακους τα ανεμιστηρια που κανουνε το μισο ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ το xbox σου η απο συμβατικο pc

ps3 ειναι αποδεδειγμενα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ bly ray player στην αγορα και στην καλλιτερη τιμη
για κανε ενα γυρω απο καννιγος και σε πολλα μαγαζια να δεις τι θα σου πουν

Last edited:

και το δικο μου το ps3 ειναι οαση..δεν ακουγεται καθολου ακομη και μετα απο ωρες

αντιθετα το elite που αγορασα ειναι ανυποφορο..

Το δικό μου PS3 κάνει θόρυβο και ζεσταίνεται. Όχι τόσο σε ταινίες, αλλά σε παιχνίδια έχει κολλήσει και 2-3 φορές. Είναι δυστυχώς το 60άρι... Όσο σαν αναπαραγωγέας bluray, το HTPC με powerdvd 8 και 780G είναι λίγο καλύτερο :blush:

paidia sas grafw apo to iPhone kai giauto ta greeklish!
Egw protinw to Sony 350 kathws sta av forums lene poly kala logia!:firstprize:

ΩΧΧΧΧΧ, το iPhone δεν έχει ελληνικά?

Και σκεφτόμουνα να το αγοράσω γιατί θεωρούσα ως δεδομένες τις δυνατότητες των iPod. Τέλος.... θα περιμένω την επόμενη γενιά iPhone....

εχεις ps3 ? απο που προκυπτουν αυτες οι ανακριβειες?

ναι και που να δεις οταν σφιξουν οι ζεστες
εμενα περυσι εφτανε και την 5η σκαλα σαν τουρμπινα απο αεροπλανο.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25963

ps3 ειναι αποδεδειγμενα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ bly ray player στην αγορα και στην καλλιτερη τιμην

Μπορει παλιοτερα να ηταν αλλα οχι πλεον , σου συνιστω να διαβασεις στις "πηγες" και θα δεις οτι πολλα απο τα καινουργια player οπως το Panasonic ΒD-30 το εχουν ξεπερασει σε εικονα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25963

Μπορει παλιοτερα να ηταν αλλα οχι πλεον , σου συνιστω να διαβασεις στις "πηγες" και θα δεις οτι πολλα απο τα καινουργια player οπως το Panasonic ΒD-30 το εχουν ξεπερασει σε εικονα.

εχω Ps3 και καθομαι στο 1 μετρο οταν παιζω games σε πληροφορω θα το ακουσω μονο αν κανω Mute τον yamaha και τις πορτες και παλι πολυ λιγοτερο απο οσο κανει το πισι μου που εχει 2 ανεμιστηρια στο τουερ.

Μην ξεχνας οτι αναβαθμιζεται , επιπελον διαθετει μια απο τις καλλιτερες καρτες ηχου στην αγορα
Η μοναδικη κονσολα που διαθετει lpcm στα παιχνιδια της http://img233.imageshack.us/my.php?image=drakeiv0.jpg
Σε σχεση με την ακριβη creative που εχω στο πισι τα audio cd ακουγονται πολυ καλλιτερα το ιδιο συμβαινει και με αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770090 τον πλαυερ που ειχα στο παρελθον
Μονο Bitstream νεων φορματ δεν πειραζει ισως βελτιωθει και αυτο ετσι και αλλιως την κανει το μηχανημα απλα δεν βλεπεις τις ενδειξεις στον ενισχυτη.
Δεν συζηταμε για την ποιοτητα σε dvd αναπαραγωγη κορυφαια , σε blu ray εχει την καλυτερη συμβατοτητα σε σχεση με κατι αλλα που δεν ειναι σονυ
Ολοι παντως μιλανε για τα καλυτερα λογια για τις μεγαλες δυνατοτητες του μηχανοματος εκτος απο τα παιχνιδια
το να δωσει καποιος 400 η 500 για να βλεπει μονο ταινιες ενω μπορει με λιγοτερα να λεφτα να εχει ακριβως το ιδιο αποτελεσμα η και πολυ καλλιτερο συν τις Multimedia δυνατοτητες που προσφερει
Μην ξεχνας λογω της κονσολας καθιερωθηκε το blu ray στην αγορα