Ποιο DVD player? Βοήθεια παρακαλώ!!!

msamkl

New member
27 October 2008
38
Ψάχνω για αγορά ενός Dvd player για να αντικαταστήσει το Pioneer DV-575. O άξιος αντικαταστάτης του θα πρέπει να έχει σημαντικά καλύτερη εικόνα, να είναι ένα αξιοπρεπές CD και mp3 player και φυσικά να παιζει divx αρχεία με ελληνικά srt...φυσικά να έχει και καλό scaler τόσο στην κίνηση όσο και στο upscale σε 1080p.:grinning-smiley-043 Yπάρχει τέτοιο player μέχρι 250€ ή ψάχνω άδικα?:violent-smiley-030::slapface:

Θανάσης.

Το καλύτερο upscaler αυτή τη στιγμή υποτίθεται πως είναι το Toshiba XD-E500. Αλλά δεν ξέρω τις επιδόσεις του στη μουσική.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλό όνομα έχουν και τα Oppo. Δες κάποια θέματα όπως αυτό ή αυτό.

Σχετικά με το Χ500 με προβληματίζει ο υψίσυχνος θόρυβος που ακούγεται όταν η συσκευή είναι κλειστή και ότι δεν παίζει σωστά ταινίες 4:3. Το Οppo θέλω να το αποφύγω, γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα με οργανωμένο σέρβις ενώ και η τιμή του στην Ελλάδα έχει καπέλο...Επίσης δεν μου γεμίζει το μάτι η ποιότητα κατασκεύης του( εδώ μπορεί να κάνω και λάθος). Έχω διαβάσει καλά σχόλια για το Toshiba SD-580, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την ποιότητα του και κατα πόσο κάνει όλα αυτά που προσφέρει, απροβλημάτιστα. Για το Pioneer DV-600 διαβάζω ότι τρώει κάποια κολλήματα στα DIVX. Μήπως να κοιτάξω για DVD-Recorder μπας και παίζουν καλύτερα, ή το Panasonic Bluray, 35 νομίζω ειναι το μοντέλο?
:computer:

:grinning-smiley-043 Eίχατε δεν είχατε, με βάλατε πάλι στην πρίζα για το Πιονέρι!:chinscratch:

Το γνωρίζω αυτό...αλλά όπως προείπα δεν έχει οργανωμένο σέρβις. Το After Sales support είναι για μένα πολύ σημαντικό. Τελικά με βλέπω να καταλήγω στο Pioneer DV-600/610 ή στο Philips DVP-5990 σαν φθηνότερη λύση...αλλά με χαλάει που είναι Philips!!!:slapface:

Σχετικά με το Χ500 με προβληματίζει ο υψίσυχνος θόρυβος που ακούγεται όταν η συσκευή είναι κλειστή και ότι δεν παίζει σωστά ταινίες 4:3. Το Οppo θέλω να το αποφύγω, γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα με οργανωμένο σέρβις ενώ και η τιμή του στην Ελλάδα έχει καπέλο...Επίσης δεν μου γεμίζει το μάτι η ποιότητα κατασκεύης του( εδώ μπορεί να κάνω και λάθος). Έχω διαβάσει καλά σχόλια για το Toshiba SD-580, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την ποιότητα του και κατα πόσο κάνει όλα αυτά που προσφέρει, απροβλημάτιστα. Για το Pioneer DV-600 διαβάζω ότι τρώει κάποια κολλήματα στα DIVX. Μήπως να κοιτάξω για DVD-Recorder μπας και παίζουν καλύτερα, ή το Panasonic Bluray, 35 νομίζω ειναι το μοντέλο?
:computer:

οι ερωτήσεις σου με απασχολούν κι εμένα, από το BD35 και το S350 ως το 610 και το Χ500...τι εννοείς" δεν παίζει σωστά ταινίες 4:3" ; 16:9 δεν είναι όλα τα divx, dvd, rips γενικά;

Το γνωρίζω αυτό...αλλά όπως προείπα δεν έχει οργανωμένο σέρβις. Το After Sales support είναι για μένα πολύ σημαντικό. Τελικά με βλέπω να καταλήγω στο Pioneer DV-600/610 ή στο Philips DVP-5990 σαν φθηνότερη λύση...αλλά με χαλάει που είναι Philips!!!:slapface:

Aν σκεφτεσαι μεταξύ αυτών τότε η δική μου ψήφος θα πήγαινε ασυζητητί στο Pioneer. Εχω το προηγούμενο (DV-696) και μονο καλά λόγια μπορώ να του προσάψω παρόλη την σκληρή χρήση που εχει υποστεί... :grinning-smiley-043

Τελικά αποφάσισα να καταφύγω στη φθηνότερη επιλογή και αγόρασα το Philips DVP-5990:slapface:. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν καλά. Παίζει Divx με ελληνικούς υπότιτλους τόσο από DVD όσο και από USB και άψογα παρακαλώ! Το USB υποστηρίζει και HDD και τα αρχεία που μπορεί να διαβάσει είναι avi, jpeg kai mp3.Επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία που έχει είναι το CD ripping σε USB stick ή HDD(Μετατροπή ενός audio cd σε Mp3). H ποιότητα εικόνας είναι πάρα πολύ καλή, η κίνηση επίσης. Πρέπει να έχει πολύ καλό scaler. Συγκρινόμενος με τον scaler της 42pfl7560, έχει πολύ καλύτερη κίνηση. Στα μειονεκτήματα τώρα, η ποιότητα και η αίσθηση που σου αφήνει η συσκευή εξωτερικά καθώς και το μενού της είναι κάτω του μετρίου, καμμία σχέση με το Pioneer DV-575 που αντικατέστησε. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είναι πολύ καλή αγορά. Πραγματικά πολύ καλύτερο σε απόδοση και δυνατότητες από το DV-575. Αν είχε και την ίδια καλή ποιότητα κατασκεύης του Pioneer:grinning-smiley-043, τότε θα συζητούσαμε για Must Buy!!!:grandpa: