Ποιο είναι το καλύτερο(Best of) media player αυτή τη περίοδο και γιατί.

Status
Not open for further replies.
Τι σε απασχολεί το καλώδιο ?
αφού θα αλλάξουμε TV, player και ενισχυτή. Θα πάρουμε και 2 καλώδια των 2 μέτρων καινούρια. Λογικά θα βγουν και 1.4 certified (όπως βγήκαν τα 1.3a).

Ωραία έχεις να προτείνεις κάποια σχετικά φτηνά καλώδια που είναι ότι καλύτερο για τα hdmi 1.3 -> 1.4.

Αν πάρουμε ένα hdmi 1.4 μπορούμε να το συνδέσουμε σε μια συσκευή που είναι hdmi 1.3 και πριν έτσι?

Κοινώς έχει συμβατότητα προς τα πίσω προς τα μπροστά δεν έχει όπως στα windows.

Re: Απάντηση: Ποιο είναι το καλύτερο(Best of) media player αυτή τη περίοδο και γιατί.

Αν πάρουμε ένα hdmi 1.4 μπορούμε να το συνδέσουμε σε μια συσκευή που είναι hdmi 1.3 και πριν έτσι?

Κοινώς έχει συμβατότητα προς τα πίσω προς τα μπροστά δεν έχει όπως στα windows.

Ρε Γρηγόρη έχεις εκμεταλλευτή πλήρως το 1.3 και θες 1.4?

Διευκρίνισε τι εννοείς με το πλήρως και θα σου απαντήσω αν το εχω εκμεταλλευτή πλήρως όπως λες.

Re: Απάντηση: Ποιο είναι το καλύτερο(Best of) media player αυτή τη περίοδο και γιατί.

Διευκρίνισε τι εννοείς με το πλήρως και θα σου απαντήσω αν το εχω εκμεταλλευτή πλήρως όπως λες.

dts-ma (5.1 -7.1) TrueHD(5.1 -7.1) lpcm(5.1 -7.1) blu ray 1080p/24hz

Τότε ναι φυσικά και το εκμεταλλεύομαι αφού το εχω συνδέσει με 7.1 ενισχυτη Yamaha
Και αναπαράγω παντός τύπου αρχεία μέσω του wd tv live που εχω.

Τότε ναι φυσικά και το εκμεταλλεύομαι αφού το εχω συνδέσει με 7.1 ενισχυτη Yamaha
Και αναπαράγω παντός τύπου αρχεία μέσω του wd tv live που εχω.

DTS-MA......και TrueHD..... δεν .....βγαίνουν από το WDTV Live........

Γιατί δεν βγαίνουν αφού εχω συνδέσει μέσω οπτικής ίνας στον ενισχυτη.

Δεν έχει pass through το wd tv live?

Ρε ΓΡΗΓΟΡΗ μας έχεις κάνει άλογα:SFGSFGSF::twoguns::Banane0::music-smiley-005::award:

Μπορεί να μου πει κάποιος εάν απο το xtreamer περνάνε τα DTS-MA και dolby trueHD?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο είναι το καλύτερο(Best of) media player αυτή τη περίοδο

Ρε ΓΡΗΓΟΡΗ μας έχεις κάνει άλογα:SFGSFGSF::twoguns::Banane0::music-smiley-005::award:
Γιατί ρε?
Κακό είναι δηλαδή να ρωτάς για να μαθαίνεις?
Εσύ ΔΕΝ ρωτάς ποτέ σου δηλαδή τα ξέρεις όλα για τα πάντα....:award::SFGSFGSF:

Δεν περνάνε.Μόνο στο Xtreamer pro και αυτό προσεχώς.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Άρα δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσω το xtreamer απο το wd live..

Φυσικα και δεν περναει hd audio σε καμμια μορφη (εκτος απο πιθανως downmix σε DD/dts) και το ξερεις.

Γιατί ρε?
Κακό είναι δηλαδή να ρωτάς για να μαθαίνεις?
Εσύ ΔΕΝ ρωτάς ποτέ σου δηλαδή τα ξέρεις όλα για τα πάντα....:award::SFGSFGSF:

Αυτο που εγραψες να το θυμασαι την επομενη φορα που θα την "πεις" σε καποιον ο οποιος ψαχνει απαντησεις για το wd live, γρηγορες η οχι.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Άρα δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσω το xtreamer απο το wd live..

Δεν θα αφησω σε καμμια περιπτωση αυτο το νημα να μετατραπει σε ενα "wd live is the best media player" thread.Την αγαπη σου για το wd live την γνωριζουμε και μπορεις να συνεχισεις να μας λες τις εμπειριες σου (και την βοηθεια σου) στο δικο του thread ,αλλα οχι εδω.

Ανοιχτηκε ενα θεμα με τιτλο Ποιο είναι το καλύτερο(Best of) media player αυτή τη περίοδο και γιατί. και θα ηθελα να μεινουμε σε αυτη τη θεματολογια.Αλλο best of και αλλο best value.Best of δεν ειναι ουτε το wd live ,ουτε το xtreamer ,ουτε και το Α200 και το egreat R1.

Παρακαλω να ειμαστε εντος θεματος.

Φυσικα και δεν περναει hd audio σε καμμια μορφη (εκτος απο πιθανως downmix σε DD/dts) και το ξερεις.

Αυτο που εγραψες να το θυμασαι την επομενη φορα που θα την "πεις" σε καποιον ο οποιος ψαχνει απαντησεις για το wd live, γρηγορες η οχι.

Δεν θα αφησω σε καμμια περιπτωση αυτο το νημα να μετατραπει σε ενα "wd live is the best media player" thread.Την αγαπη σου για το wd live την γνωριζουμε και μπορεις να συνεχισεις να μας λες τις εμπειριες σου (και την βοηθεια σου) στο δικο του thread ,αλλα οχι εδω.

Ανοιχτηκε ενα θεμα με τιτλο Ποιο είναι το καλύτερο(Best of) media player αυτή τη περίοδο και γιατί. και θα ηθελα να μεινουμε σε αυτη τη θεματολογια.Αλλο best of και αλλο best value.Best of δεν ειναι ουτε το wd live ,ουτε το xtreamer ,ουτε και το Α200 και το egreat R1.

Παρακαλω να ειμαστε εντος θεματος.
Μα δεν "στην είπα" όπως εσύ λες απλα σου κανω καποιες ερωτησεις τιποτα παραπανω.
Άλλωστε εσύ μου την "είπες όπως εσύ λες" πρώτος:

Last edited:

Μα δεν "στην είπα" όπως εσύ λες απλα σου κανω καποιες ερωτησεις τιποτα παραπανω.
Άλλωστε εσύ μου την "είπες όπως εσύ λες" πρώτος:

Mαλλον με μπερδεψες με τον neof1z.
Το σχολιο μου αοφορυσε τις συνεχεις αντιδρασεις σου σε εωτησεις στο θεμα του wd live.
Tα off topic ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΔΩ :7SFGSFG:

Status
Not open for further replies.