Ποιο είναι?

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,041
Λάρισα
Χθες το απόγευμα στο τρίτο πρόγραμμα, άκουσα μια μουσική που μου αρεσε παρα πολύ. Δεν κατάλαβα όμως ποια ήταν. Ο παραγωγός της εκπομπής είπε κάτι για watching the wind, και ότι ο συνθέτης κριμα ασχολήθηκε μόνο με την δημοτική μουσική της Ουαλίας. Επαιζε σίγουρα άρπα. Το άκουσε κανείς που μπορεί να μου πεί τι ήταν?

Δυστυχώς δεν σου είναι πλέον χρήσιμη η υπηρεσία Live Streaming του Τρίτου όπου μπορείς να ακούσεις το πρόγραμμα των τελευταίων 24 ωρών.
Αν δοκιμάσεις όμως τα τηλέφωνα που θα βρεις στο site, πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη. Μάθε κατ'αρχάς ποιός ήταν ο παραγωγός ώστε να επικοινωνήσεις μαζί του είτε σε κάποια επόμενη εκπομπή του είτε μέσω mail κλπ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό είναι;

Βαγγέλη μου τίποτα,χαρά μου να ψάχνω μουσικές!

Λοιπόν μου απάντησε μου απάντησε ο κ. Χρήστος Τσανάκας, ο παραγωγός της εκπομπής του τρίτου προγράμματος,
"ο τίτλος είναι "Watching the Wheat" /traditional/harpist A. Ackermann/transcription by John Thomas".
όπως και ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτίδης
"Μπορείτε να βοηθήσετε τον ακροατή σας; Ήταν το πρώτο κομμάτι που βάλατε στην εκπομπή σας, μεταγραφή παραδοσιακού τραγουδιού της Ουαλίας από τον Τζον Τόμας με την αρπίστα Αμαρυλίς Σέκερμαν. Απλώς δεν το στέλνω εγώ γιατί δεν είμαι σίγουρος για την Αγγλική ορθογραφία καθώς και για το αν ο τίτλος είναι "Watching the Wind".
Αυτό σημαίνει εξυπηρέτηση και όντως υπάρχει ελπίδα σαυτήν την χώρα, υπάρχουν άνθρωποι που είναι αξιόλογοι σαυτό που κάνουν γιαυτό ακόμα είμαστε μπροστά, τα καλά στοιχεία υπερτερούν απο τα σάπια.
Ευχαριστώ κυριοι και δημόσια.

Βαγγέλη, οι εξαιρετικοί άνθρωποι που υπάρχουν εδώ μέσα, μας κάνουν να καμαρώνουμε για το AVClub και δικαιώνουν τη παρουσία και τις προσπάθειές μας.