Ποίο Frontend?? (Κάτι εύκολο για γονείς..)

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Αξιότιμοι κύριοι...

Θα προχωρήσω σύντομα σε σύνθεση νέου HTPC ..
Η απορία που έχω είναι η εξής..

Επειδή το HTPC θα το χειρίζονται και οι γονείς ... καταλαβαίνεται ότι θέλω κάτι πολύ απλό..
Συγκεκριμένα.. Θέλω να τους βάλω ταινίες mkv στο δίσκο ..
να ανοίγουν το μηχάνημα.. να διαλέγουν την ταινία που θέλουν.. και να βλέπουν την ταινία στην τηλεόραση...
Ή DVD...

Ελπίζω να με καταλαβαίνετε...
(Τα VISTA Media Center θα κάνουν την δουλειά? με ελληνικούς υπότιτλους και mkv αρχεία είναι ΟΚ??).. Είναι στα ελληνικά?? (Sorry δεν έχω χρησιμοποιήσει Media Center ΠΟΤΕ..)

Αναμένω προτάσεις...
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων...

Δε γνωριζω για το vista media center αλλα το media portal που χρησιμοποιω εχει ελληνικα και ειναι ευκολο στη χρηση, αρκει να εχεις προετοιμασει εσυ το εδαφος για τους γονεις σου... Δηλαδη να εχεις βαλει ταινιες σε συγκεκριμενο φακελο στον οποιο θα πηγαινει αυτοματα το προγραμμα οταν επιλεγουν πχ "Μy Videos". θα εχεις επιλεξει κ ποιο player να χρησιμοποιει το mediaportal για την αναπαραγωγη (σαν default εχει το media playerclassic) και εκει να εχεις επιλεξει autoload subtitles & να εχεις υποτιτλους κ ταινια με την ιδια ακριβως ονομασια...
Αλλα κ χωρις fronted, πχ με ενα απλο player (Kmplayer η' media player classic) καντους μια συντομευση στην επιφανεια εργασιας με το φακελο που εχεις τις ταινιες σου κ μετα με ενα διπλο κλικ στην ταινια θα την βλεπουν (βαλε για δικη τους ευκολια, αυτοματο φορτωμα υποτιτλων κ full screen)