Ποιο κουτι απο τα δυο θα επιλεγατε???

το (1) χωρίς κανέναν μα κανέναν ενδοιασμό...

Εκτός του ότι το (1) μου φαίνεται κατά πολύ πιο όμορφο και εντυπωσιακό, το (2) είναι τρομερά δεσμευτικό λόγο του πολύ χαμηλού ύψους. Και δεν μιλάω μόνο για μια έξτρα κάρτα γραφικών που είναι "λογικό" να μην χωράει, μιλάω ότι έχει και compatibility list ακόμα και για το ποια M/Bs μπορούν να μπουν!! -> http://www.streacom.com/motherboard-compatibility-list/

Οι αγορές μας πρέπει να μας λύνουν προβλήματα, και όχι να μας δημιουργούν...

Στα 240 + μεταφορικά το βλέπω εδώ.

Διαστάσεις L435 x D325 & x H60mm

Στράτο είσαι σίγουρος ότι στο ύψος είσαι εντάξει?

μην μπερδευεσαι, σε αυτη την τιμη ειναι χωρις τροφοδοτικο και χωρις τηλεχειριστηριο...

Ναι, το εχω τσεκαρει, μια χαρα μου κανει...

Να σας πω ακριβως τι συμβαινει.

Το 1 το εχω ηδη.
Αλλα επειδη εχω σοβαρο εγκεφαλικο προβλημα, ειδα το 2 και μπηκα στην πριζα...
Και εκει ειναι το διλημμα... το αλλαζεις το 1 η σκας και καθεσαι με αυτο???
Σε καμμια περιπτωση φυσικα δεν εχω το παραμικρο παραπονο με το origen, αλλα ειπαμε...

Στρατο μου εγω λεω να πας στο δευτερο να ανανεωθεις να παρεις τα πανω σου μιας και ψαχνεσαι και για να μην σου πιανει χωρο το ογκωδες βαριδι που εχεις θα ερθω εγω να στο παρω να σε απαλλαξω ρε συ :D

Καλησπερα σ'ολους σας και χρονια σας πολλα
Ποια καρτα γραφικων, μπαινει στο δευτερο κουτι?
Υπαρχει καρτα υψους 6 cm?
Ρωτω γιατι θελω και εγω μια χαμηλη καρτα γραφικων.

επειδή εγώ έχω σοβαρή παραξενιά θα διάλεγα το 2ο, δε μπορώ να βλέπω φωτάκια λαμπάκια σκατουλάκια την ώρα που βλέπω ταινία αν και φαντάζομαι θα σβήνουν απο το πρώτο. Στο κουτί που έχω δεν έχω συνδέσει τα λαμπάκια που σου δείχνει πότε είναι ανοιχτό και πότε δουλεύει ο δίσκος :)

Την κουρτίνα 1.

Αυτήν έχω, αυτήν ξέρω κι αυτήν εμπιστεύομαι. Τρομερό κουτί αλλά*...

(*) Αν θές εύκολο τηλεχειρισμό για όλα - και ON/OF - θα πρέπει να αλλάξεις οθόνη δέκτη και πλακέτα. :frown:

Re: Απάντηση: Ποιο κουτι απο τα δυο θα επιλεγατε???

Την κουρτίνα 1.

Αυτήν έχω, αυτήν ξέρω κι αυτήν εμπιστεύομαι. Τρομερό κουτί αλλά*...

(*) Αν θές εύκολο τηλεχειρισμό για όλα - και ON/OF - θα πρέπει να αλλάξεις οθόνη δέκτη και πλακέτα. :frown:

Λαθος Χαραλαμπε.

Τα origen εδω και ενα χρονο ερχονται αναβαθμισμενα, οποτε και δεν χρηζουν καμμιας αλλαγης.
Στα παλιοτερα, ναι, ισχυει αυτο...

Αφου ζωντανεψε το thread, να πω και εγω. Μακραν το δευτερο. Συγκρινουμε παθητικη ψυξη με συμβατικες καταστασεις. Αν εχεις λυσει το θεμα του storage εκτος κουτιου δεν υπαρχει συγκριση. Το δε μεγαλυτερο της ιδιας εταιριας ειναι ακομη πιο ομορφο.

Re: Απάντηση: Ποιο κουτι απο τα δυο θα επιλεγατε???

Τα origen εδω και ενα χρονο ερχονται αναβαθμισμενα, οποτε και δεν χρηζουν καμμιας αλλαγης.
Στα παλιοτερα, ναι, ισχυει αυτο...
Και τι κανουμε εμεις, με τα παλιας κοπης γιατρε μου?
Υπαρχει γιατρος?
Χα,Χα,Χα
Θα σου τηλεφωνησω μετα τις γιορτες, ΟΚ?

Αντε και καλη χρονια σε ολους σας?