Ποιό Media Player?

Status
Not open for further replies.

-ARIS-

Moderator
Staff member
23 October 2008
1,850
Αθήνα
Παρʼ όλο που διάβασα όλα τα thread τα συσχετιζόμενα με την κατηγορία media players δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα (λόγο σχετικής άγνοιας στο θέμα) για την καταλληλότερη επιλογή.

Ζητώ λοιπόν τα φώτα σας (και ευχαριστώ εκ των προτέρων) :

Με ενδιαφέρει προς το παρόν κυρίως η upscaled (1080p) αναπαραγωγή buck up αρχείων DVD από εξωτερικό δίσκο, για θέαση σε HDTV. Απʼ ότι καταλαβαίνω αυτή τη δουλειά την κάνει άριστα ο Western Digital TV HD Media Player και στην καλύτερη μάλλον τιμή.

Αν όμως (εδώ αρχίζουν οι απορίες) θα ήθελα στο άμεσο μέλλον να έχω και τη δυνατότητα «κατεβάσματος» τότε η αμέσως ποιο κατάλληλη επιλογή, κυρίως από best buy άποψης, θα ήταν το EGREAT Μ34Α ?

Σʼ αυτήν την περίπτωση θα ωφελούσε η αγορά ενός εξωτερικού δίσκου όπως αυτός, αφού έχει και τη δυνατότητα σύνδεσης τύπουe-[/B]sata (με το κατάλληλο καλώδιο), έτσι ώστε αργότερα να παίξει το ρόλο του εσωτερικού δίσκου για να δεχτεί τα ΝΜΤ?
Στην περίπτωση (που χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικός) θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα να τον τροφοδοτώ με αρχεία μέσω της USB[FONT=Verdana σύνδεσης από τον σκληρό του υπολογιστή μου? Ή θα πρέπει να πάρω άλλο εξωτερικό γʼ αυτή τη δουλειά?[FONT=Verdana]

Last edited:
(Συγνώμη για τα λάθη δεν μπόρεσα να τα διορθώσω... γράφω e-sata και USB σύνδεσης)

Ο δίσκος αυτός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικός γιατί δεν έχει σύνδεση sata.

Ο δίσκος αυτός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικός γιατί δεν έχει σύνδεση sata.

Κάπου μου φαίνεται διάβασα ότι υπάρχει καλώδιο μετατροπής sata esata (νομίζω στο thread - EGREAT Μ34Α), ή και σ’ αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να δουλέψει σαν εσωτερικός?

Status
Not open for further replies.