Ποιό μοντέλο Samsung

Pslymer

New member
20 October 2010
15
Αν ξέρει κανείς είμαι να αγοράσω τηλεόραση και προτιμώ Samsung 40"+ . Διαθέτω max 600 ευρώ.
Είμαι σε 2 μοντέλα μετά από έρευνα αγοράς και αυτά είναι τα 40D5000 και 40D5500.

Κάνα δυο info.
Έχω media player για αναπαραγωγή
και σκοπεύω στα κοντά να πάρω έναν AV από άποψη εισόδων και συνδέσεων.

Αν έχετε άποψη ή κάποια πρόταση παρακαλώ και ευχαριστώ.

Ουσιαστικά ίδιες είναι εκτός από το Smart TV στην D5500. Για ποια χρήση την προορίζεις ?

Τηλεόραση απλά και καμιά ταινία. για αυτό ανέφερα ότι έχω media player και ότι σκοπεύω να πάρω έναν AV για να καλυψω και την έλλειψη σε συνδέσεις-εισόδους.

Το smart tv κάνει την διαφορά.
Τα δύο μοντέλα απο θέμα απόδοσης είναι εφάμιλλες.

Σε Samsung 40άρες μέχρι 600 δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις.
Εκτός κι αν εννοείς γενικότερα.
Με μια μικρή υπέρβαση των 50 Ευρώ πας σε D6000 όπου κερδίζεις και το 3D αν σ'ενδιαφέρει.
Το τηλεόραση που γράφεις είναι πολύ γενικό, αν π.χ. βλέπεις πολύ αθλητικά, οι D5... είναι 50Hz και δε ξέρω αν σε καλύπτουν.

μου έχουν πει ότι για να ευχαριστηθείς 3D θα πρέπει να έχεις πολλές ίντσες.
Για την υπέρβαση των 50ευρώ οκ γίνεται και αυτό για να μία καλύτερη τηλεόραση.
Όχι δεν βλέπω αθλητικά. Μόνο φόρμουλα - moto GP.
αναφέρει όπως στα χαρακτηριστικά 100ΗΖ CMR.

Η τιμή + 50 είναι μέσω skroytz σωστά?

Σωστά μέσω skroutz.
Τα 100 CMR είναι ρυθμός βελτίωσης κίνησης όχι ανανέωσης της εικόνας.
Η ανανέωση εικόνας είναι στα 50Hz.
Έχει "μπερδέψει" πολλούς η Samsung φέτος.
Από D6... και πάνω είναι 100Hz και άνω.
Δεν έχεις άδικο για το 3D και τις λίγες ίντσες.

οι LG συγκρίνονται με τα αναφερόμενα μοντέλα. Τις βλέπω λίγο ποιο οικονομικές. το μοντέλο για παράδειγμα 42LV5500 είναι αφάμιλο της σειράς samsung 5500? με την 6000 μπορεί να συγκριθεί?

Η D5500 ειναι 50 hz , φαντασου την σαν την λεπτη εκδοση της D550 με σχεδον ιδια εικονα. Η LV4500 ειναι 100 hz αλλα σε εικονα ειναι δυο σκαλια κατω απο την σειρα 6000.

Το προβλημα ειναι οτι τα πανελ IPS που χρησιμοποιει η LG δεν εχουν μεγαλη αντιθεση και οτι ο αλγορυθμος των 100 Hz λειτουργει πολυ καλυτερα στις Samsung.

άρα να παραμείνω πιστός σε samsung επιλογή ακόμα και αν αυτό σημαίνει την 5500.
Σκέφτομαι να το καθυστερήσω μια με 2 εβδομάδες ή μπας και βγει καμιά προσφορά ή να πέσει λίγο η 6000.
Μακάρι ο Κοτσόβολος να την κατέβαζε σε τιμή skroutz για μετρητά ώστε να εκμεταλλευτώ και ένα εκπτωτικό κουπόνι που έχω 8%.