Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτές τις μέρες στο PC ?

Έχω ξεκινήσει εδώ και μέρες το Wolfenstein...Θα εγκαταστήσω σήμερα και το νέο NFS Shift.

new-wolfenstein-2009-pc-xbox-360-ps3-box-artwork.jpg
nfsshift.jpg

far cry 2
και το βρισκω πολυ βαρετό

+100000

Καμία σχέση με το πρώτο που ήταν καταπληκτικό........

Σε αυτό γυρνάς σαν τον μ@λ..... και κάνεις ότι αποστολή σου έρχεται.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα. Από ένα σημείο και μετά δεν μου εμφανίζεται έμπορας σε κανένα gun shop. Έκανα τις πρώτες αποστολές που μου ζητούσαν και μετά τίποτα....
Πως παίρνω νεα όπλα; (Χωρίς cheat εννοώ....)

Re: Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτές τις μέρες στο PC ?

+100000

Καμία σχέση με το πρώτο που ήταν καταπληκτικό........

Σε αυτό γυρνάς σαν τον μ@λ..... και κάνεις ότι αποστολή σου έρχεται.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα. Από ένα σημείο και μετά δεν μου εμφανίζεται έμπορας σε κανένα gun shop. Έκανα τις πρώτες αποστολές που μου ζητούσαν και μετά τίποτα....
Πως παίρνω νεα όπλα; (Χωρίς cheat εννοώ....)

To πιο σπαστικο ειναι οτι οπου πηγαινεις,συναντας συνεχεια μπλοκα,κ δεν σε αφηνουν να προχωρησεις καθε 5 λεπτα :rifle: οσο για τα οπλα,το στανταρ ειναι το gun shop στο bar κοντα στη κεντρικη πολη,βεβαια απο γραφικα κ περιβαλλον ειναι φοβερο.

Last edited:
Εγω είμαι σε φάση αναμονής… και το Modern Warfare 2 θα καθυστερήσει άκουσα για pc…

Που το ακουσες αυτο ?
Δεν θα ερθει τον Νοεμβρη ?

Βρήκα και αναφορά:
http://www.neowin.net/news/gamers/09/10/07/modern-warfare-2-pc-delayed-new-trailer-released

Πρόκειται για νεότερη τακτική που ακολουθούν ορισμένες εταιρίες με τη δικαιολογία της πειρατείας στα pc. Σου λέει, να το βγάλουμε στις κονσόλες πρώτα να το αγοράσουν οι κονσολάκιδες, πριν να κατέβει το κλεψίτυπο για PC. Προφανώς το κλεψίτυπο για xbox δεν ενοχλεί… Δε σχολιάζω άλλο γιατί είμαι ευγενικός :violent-smiley-008:

Βρήκα και αναφορά:
http://www.neowin.net/news/gamers/09/10/07/modern-warfare-2-pc-delayed-new-trailer-released

Πρόκειται για νεότερη τακτική που ακολουθούν ορισμένες εταιρίες με τη δικαιολογία της πειρατείας στα pc. Σου λέει, να το βγάλουμε στις κονσόλες πρώτα να το αγοράσουν οι κονσολάκιδες, πριν να κατέβει το κλεψίτυπο για PC. Προφανώς το κλεψίτυπο για xbox δεν ενοχλεί… Δε σχολιάζω άλλο γιατί είμαι ευγενικός :violent-smiley-008:
"helicopter standing by" λοιπον.
Ευχαριστω

(αν και θα το παρω για κονσολα)