Ποιό phonostage για την Te Kaitora Rua?

theo99

New member
20 June 2006
11
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Θάθελα μια βοήθεια για την επιλογή phono για να οδηγήσει την κεφαλή της Dynavector "Te Kaitora Rua",(0,26mV) μέχρι 1000,00 ευρώ.
Το ενσωματωμένο στον Classe 47,5 προενισχυτή μου δεν μπορεί να την οδηγήσει σωστά.
Χρησιμοποιεί κανείς το phono της ίδιας εταιρίας DV P-75 MKII?
Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά και σε σένα. Φίλος έχει dynavector αντίστοιχης εξόδου αλλά ο προενισχυτής του είναι πολύ ακριβότερος από το όριο προϋπολογισμού σου.

Δοκίμασε το Phono One Plus του Μιχάλη Σπέρτου (www.audiocraftworks.gr) με τροφοδοσία μπαταρίας που βρίσκεται σαφώς εντός του χρηματικού ορίου σου. Πιστεύω πως θα μπορούσε να σου δάνειζε ένα για να το άκουγες στο χώρο σου.

Το χρησιμοποιω εδω και λιγους μηνες και ειμαι ευχαριστημενος, αν δεν κανω λαθος στα 540 ευρω. Πριν να το αγορασω το ειχα ακουσει σε σπιτι φιλου που ειχε για δοκιμη και αλλους 3-4 της ταξης των 1000 ευρω και κατι. Ομως και εγω και ο φιλος καταληξαμε οτι του Σπερτου ειχε ουσιαστικη διαφορα και φυσικα προχωρησαμε στην αγορα.

Δοκίμασε το Phono One Plus του Μιχάλη Σπέρτου (www.audiocraftworks.gr) με τροφοδοσία μπαταρίας που βρίσκεται σαφώς εντός του χρηματικού ορίου σου. Πιστεύω πως θα μπορούσε να σου δάνειζε ένα για να το άκουγες στο χώρο σου.

Πριν λιγες μερες ειδα την καινουργια εκδοση με το πιο ομορφο σασι και ακομα μεγαλυτερο κερδος πραγμα πολυτιμο στην δικη σου περιπτωση, στην εκδοση με τις επαναφορτιζομενες μπαταριες, υπαρχει και χωρις.
Γνωμη μου οπωσδηποτε να το ακουσεις, ιδιαιτερα που ο κατασκευαστης του ειναι τοσο εξυπηρετικος και φιλικος.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
Δεν υπάρχει κανείς στο forum που να έχει χρησιμοποιήσει ή να χρησιμοποιεί το Dynavector P-75 MKII να μου πεί εντυπώσεις?