Ποιο PS3 απο τα 2...?

dilliger

Established Member
Παιδία τα φώτα σας...
Τελικά καταλήξα σε PS3 - λόγω online Παρέας.

Τα φώτα σας μιας και πρέπει να επιλέξω ως 11/09

[FONT=&quot]MediaMarlt / PS3 250 GB / [/FONT][FONT=&quot]τιμονιέρα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Logitech / GT4 Prologue + Killzone Platinum – 279 Euros[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Kotsovolos / PS3 320GB + Move Starter Pack – 362 Euros (+ [/FONT][FONT=&quot]Δωροεπιταγή[/FONT][FONT=&quot] 40 [/FONT][FONT=&quot]Euros)[/FONT]

Ευχαριστώ!

Παιδία τα φώτα σας...
Τελικά καταλήξα σε PS3 - λόγω online Παρέας.

Τα φώτα σας μιας και πρέπει να επιλέξω ως 11/09

[FONT=&quot]MediaMarlt / PS3 250 GB / [/FONT][FONT=&quot]τιμονιέρα[/FONT][FONT=&quot]Logitech / GT4 Prologue + Killzone Platinum – 279 Euros[/FONT]

[FONT=&quot]Kotsovolos / PS3 320GB + Move Starter Pack – 362 Euros (+ [/FONT][FONT=&quot]Δωροεπιταγή[/FONT][FONT=&quot] 40 [/FONT][FONT=&quot]Euros)[/FONT]

Ευχαριστώ!

Εγώ θα διάλεγα όποιο από τα δύο είναι το slim. Εχω καιρό να ασχοληθώ και ομολογώ ότι έχω χάσει την μπάλα με τις χωρητικότητες...

Αν δεν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα του σκληρού και δεν σκέφτεσαι να το χρησημοποιήσεις σε ένα home cinema αργότερα τότε πάρε το φθηνότερο

Εγώ θα διάλεγα όποιο από τα δύο είναι το slim. Εχω καιρό να ασχοληθώ και ομολογώ ότι έχω χάσει την μπάλα με τις χωρητικότητες...

Αν δεν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα του σκληρού και δεν σκέφτεσαι να το χρησημοποιήσεις σε ένα home cinema αργότερα τότε πάρε το φθηνότερο

Και τα 2 Slim ειναι φίλε μου. 250 με 320 gb Δεν ειναι θέμα...το δίλλημα ειναι τα πακέτα που το συνοδεύουν... ίσως το move Να ειναι ένας παράγοντας + τα ευρω δωροεπιταγης πχ..για ενα επιπλεον Sixaxis η ενα game...

H πρωτη επιλογη ειναι πιο συμφερουσα...
Η δευτερη ομως κοιταει πιο μπροστα στο μελλον...(μεγ.σκληρος/move)

Προσωπικα θα επερνα το πρωτο με τιμονιερα για το gt5 που ερχεται...
O σκληρος του ειναι μια χαρα... και με την διαφορα των χρημάτων,
περνεις το και starter pack του move και παλι περισσεύουν ......

Υ.Γ. αν συμπεριλαβεις και την δωροεπιταγη τοτε θα δωσεις κατι λιγοτερο απο 20 euro περισσότερα,
αλλα θα τα εχεις σχεδον ολα.

Last edited:
H πρωτη επιλογη ειναι πιο συμφερουσα...
Η δευτερη ομως κοιταει πιο μπροστα στο μελλον...(μεγ.σκληρος/move)

Προσωπικα θα επερνα το πρωτο με τιμονιερα για το gt5 που ερχεται...
O σκληρος του ειναι μια χαρα... και με την διαφορα των χρημάτων,
περνεις το και starter pack του move και παλι περισσεύουν ......

μεγαλος προβληματισμος...όντως...:antlers:

:flipout::jester:

Εινα ειναι...
Αμα εχεις τα λεφτα ζεστα στην τσεπη σου,ειναι μεγαλος και γλυκος προβληματισμος...

Και εγώ μάλλον το πρώτο θα διάλεγα (με τα 279ε)!!

Και αν στο μέλλον με ενδιέφερε ο δίσκος θα έβαζα έναν 500αρι με 63 ευρώ :smile: