Ποιο smartwatch ή fitness tracker για βάρη και γυμναστήριο?

Alexandros_Wallace

Supreme Member
3 June 2007
4,106
Dystopia
Για να μετράω θερμίδες, ένταση γυμναστικής, χτύπους καρδιάς, τι θα με συμβουλεύατε;
Θα ήθελα, προαιρετικά, να συγχρονίζει και με τον ύπνο, γιατί χρησιμοποιώ το Sleep Cycle.

Για χρήση 100% σε γυμναστήριο, βάρη και λίγο αερόβιο, δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ έξω.
Θα με ενδιέφερε και για κολύμπι, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν όλα στη θάλασσα.

Ένας φίλος μου έχει πάρει κι ένα δαχτυλίδι, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα.

Είχα για πολλά χρόνια ένα Suunto, αλλά θέλω να το αλλάξω.

Κοιτάζω και το Apple Watch.
Έχω iPhone, αν παίζει ρόλο, μου αρέσουν τα φρου φρου και τα γύρω γύρω να βλέπω ειδοποιήσεις
να το φοράω κι έξω αλλά δεν ξερω τι κερδίζεις και τι χάνεις.

Δεν ξέρω αν εόναι καλύτερο κάτι πιο εξειδικευμένο σαν το suunto που είχα,
όπως τα Garmin. Επίσης, διάβασα κάπου και για το Polar.

σε καποιο huawei θα σε πηγαινα.
η εταιρια δινει πολυ μεγαλη σημασια στο κομματι "υγεια/αθληση" με ενα πολυ κατανοητο και αξιοπιστο software που μετραει τα παντα και σε βοηθαει πολυ στο να πετυχεις τους στοχους σου.
επισης συνεργαζονται αψογα με τα iphone,εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ειναι τα μοναδικα smartwatch που προσφερουν πολλες λειτουργιες με τρομερη αντοχη της μπαταριας.
τα smartwatch της apple απο την αλλη,αυτονοητα εχουν αψογη συνεργασια με τα iphone,αλλα ειναι και ακριβα και θελουν και καθε ημερα φορτιση.
εκτος εαν πας σε καποιο ultra το οποιο θα σε βγαλει 2-3 ημερες,αλλα η συγκεκριμενη σειρα,αναφερεται σε αλλη κατηγορια αθλησης και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσεις το χιλιαρικο.
εγω ως κατοχος 15 pro,αγορασα πριν ενα μηνα το huawei GT4.
-αψογη συνεργασια με το iphone.
-παρακολουθει οτι του δηλωσεις και τα βλεπεις αναλυτικα στην εφαρμογη του.
-εξαιρετικη κατασκευη.
-τρομερη amoled οθονη.
-smooth πλοηγηση
-παναλαφρο στον καρπο
-10 ημερες εκτος πριζας με ολα ανοιχτα.

εαν θες και το κατι παραπανω σε μετρησεις και πιο εξελιγμενους αισθητηρες,πας σε-σχεδον-διπλασια τιμη και περνεις το Huawei Watch GT 5 Pro.