ποιο subwoofer μεχρι 1200 ευρω ?

mordor56

Senior Member
26 November 2007
417
Καλησπερα σας ,

εχω ενα velodyne σχετικα παλιο, το CT-10 και θελω να το αντικαταστησω μ ενα καλυτερο ...στα υποψιν εχω ενα Sunfire EQ 12 Signature που το εχω δει μεταχειριμενο στα 1200 ευρω και ενα της REL το Britannia τo B2 καινουριο στα ιδια χρηματα περιπου ..οσον αφορα την χρηση του θα ειναι 50 -50 για κινηματογραφο και μουσικη ..εχετε να προτεινεται κατι απο αυτα ή ισως κατι αλλο ?

Ευχαριστω

o χωρος ειναι περιπου 36τ (9 Χ 4 ) και το συστημα τοποθετημενο ως προς την μικρη πλευρα ...το συστημα ειναι: ηχεια eggleston Fontaine II μπροστα ,κεντρικο chario της σειρας constellation ,surround της monitor audio και ενισχυτες pionneer Lx -50 με τελικους απο wyred 4 sound για μπροστα και thule για τα πισω ....

Ξεκινάω με το βασικό. Με τα ηχεία που έχεις σε μουσική είσαι καλυμένος. Το σαμπ κατά τη γνώμη μου το θες μόνο για ταινίες.
Το svs PC12-Plus το έχω ακούσει και είναι πολύ καλό. Τα sunfire είναι και αυτό πάρα πολυ καλά (ίσως για μένα τα καλύτερα, ειδικά το EQ 12 Signature που λες). Πολύ καλό και το earthquake τo 15αρι. Εγώ προσωπικά θα επέλεγα κάποιο από αυτά με βασική επιλογή το sunfire.

Για το REL Britannia B2 τι λετε ? Οσον αφορα την μουσικη λιγο ποιο χαμηλα να κατεβαινανε τα eggleston καλα θα ηταν ,συνεπως και ενα ποιο μουσικο sub δεν θα μου επεφτε ασχημα ....

Απάντηση: Re: ποιο subwoofer μεχρι 1200 ευρω ?

Για το REL Britannia B2 τι λετε ? Οσον αφορα την μουσικη λιγο ποιο χαμηλα να κατεβαινανε τα eggleston καλα θα ηταν ,συνεπως και ενα ποιο μουσικο sub δεν θα μου επεφτε ασχημα ....

Δεν το έχω ακούσει και γι'αυτό δεν λέω τίποτα.
Σχετικά με τα ηχεία σου ....... για eggleston μιλάμε όχι για κοινά ηχεία. Αν σου αφήνει μια γεύση ότι δεν σε καλύπτει πλήρως δεν φταίει αυτό. Ψάξε λίγο και τα ενισχυτικά σου.
Τι θέλω να πω. Εγώ έχω τα opera που κατεβαινουν απροβληματιστα εώς τα 42hz (τεσταρισμένο) όπως και τα δικά σου. Έλα να τα ακούσεις πως παίζουν μουσική με τον pioneer lx72 (av) και πως με τον densen (2καναλος προ). Απλά η μέρα με τη νύκτα.

Re: Απάντηση: Re: ποιο subwoofer μεχρι 1200 ευρω ?

Δεν το έχω ακούσει και γι'αυτό δεν λέω τίποτα.
Σχετικά με τα ηχεία σου ....... για eggleston μιλάμε όχι για κοινά ηχεία. Αν σου αφήνει μια γεύση ότι δεν σε καλύπτει πλήρως δεν φταίει αυτό. Ψάξε λίγο και τα ενισχυτικά σου.
Τι θέλω να πω. Εγώ έχω τα opera που κατεβαινουν απροβληματιστα εώς τα 42hz (τεσταρισμένο) όπως και τα δικά σου. Έλα να τα ακούσεις πως παίζουν μουσική με τον pioneer lx72 (av) και πως με τον densen (2καναλος προ). Απλά η μέρα με τη νύκτα.

Δεν καταλαβες μεχρι εκει που κατεβαινει μια χαρα το κανει και φυσικα σε αυτο βοηθαει και Wyred 4 sound ο ενισχυτης που τα οδηγαει ,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα ...αλλο να κατεβαινει ενα ηχειο στα 40hz και αλλο στα 20 hz ετσι δεν ειναι ? απλως το λεω γιατι θα προτιμουσα ενα sub που ναι μεν να βαραει αλλα να ειναι και καπως μουσικο για να μπορει να υποστηριξει ενα ηχειο αξιωσεων... και στα λεφτα που ψαχνω το REL μπορει να το κανει αυτο ...