Ποιό subwoofer

gfilip

Established Member
30 November 2009
142
Καλησπέρα,έχω το εξής ηχοσύστημα,το οποίο χρηςιμοποιω για home cinema και θέλω να προσθέσω ένα subwoofer 100-150 ευρώ,καινούργιο ή μεταχειρισμένο.Έχετε να μου προτείνεται κάποιο?
Ο ενίσχυσης είναι ο pioneer vsx920,έχω δυο μπροστινά audio spectrum studio 5,ένα κεντρικό audio spectrum fone και δυο πίσω audio spectrum Eros 1.

Re: Ποιο subwoofer

Θα πρέπει να ξέρουμε τι χώρο θες να καλύψεις σε τ.μ., ποιες οι προτιμήσεις σου σε ταινία - μουσική και σε τι ποσοστό κι αν είναι εύκολο ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα του χώρου σου ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Ο χωρος ειναι 20 τμ περιπου και η χρηση αποκλειστικα ταινιες.Ελπιζω να βγαλετε ακρη με το σχεδιαγραμμα

Attachments

• Scan.jpg
    Scan.jpg
    15.4 KB · Views: 96

Καλώς ή κακώς και χωρίς παρεξήγηση το μπάτζετ είναι μικρό όπως καταλαβαίνεις. Το θετικό είναι ότι ο χώρος σου είναι μικρός, όπως και να χει όμως το υπογούφερ είναι ένα δύσκολο κομμάτι του οικιακού κινηματογράφου καθώς θέλει πολύ πειραματισμό μέχρι να βρεις τις ρυθμίσεις και το σημείο που θα κάτσει στο χώρο. Εχω μία πρόταση για σένα, ξεκαθαρίζω όμως ότι δεν το χω ακούσει προσωπικά το συγκεκριμένο, απλά για το μπάτζετ σου (το οποίο θα χρειαστεί λίγο να το υπερβείς αν και μπορείς να το διαπραγματευτείς και να το πάρεις σε καλύτερη τιμή) και το χώρο σου θεωρώ ότι θα σε καλύψει. Αν με ρωτήσεις γιατί αυτό κι όχι κάποιο άλλο φθηνότερο, απ τα χαρακτηριστικά που είδα σε αυτά, πιστεύω ότι δεν θα σε καλύψουν εκτός αν κάποιος άλλος από δω είναι κάτοχος οπότε μπορεί να σε βοηθήσει στα σίγουρα. Δυστυχώς όπως σε όλα σχεδόν στη ζωή μας, έτσι και σ αυτή την περίπτωση ό,τι πληρώνεις παίρνεις οπότε δεν θα πρέπει να έχεις απαιτήσεις σ αυτή την κατηγορία τιμής. Η δική μου πρόταση είναι αυτή, έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου οπότε για τα λεφτά του στο προτείνω ως ιδανική λύση.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 200 ευρώ αλλά αν δεν βρω(προτείνετε)κάτι άλλο θα το παρω

Αν δυσκολεύεσαι πολύ με το μπάτζετ σου, πας σ αυτό, για το χώρο σου δεν θα χεις πρόβλημα κι η Yamaha είναι αξιόπιστη εταιρία και τα υπογούφερ της είναι αξιόλογα σ αυτή την κατηγορία τιμής.