Ποιοι ειναι οι κουτόφραγκοι?

Φυσικά είμαστε off topic, αλλά η κρουαζιέρα έγινε για να τιμηθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον Απόστολο Παύλο. Οι κληρικοί δεν ήταν πολλοί.

Εγώ ήμουν ομιλητής στην ημερίδα.

Tα ξαναείπανε σήμερα σ όλα τα καναλια και μαλιστα στον άλφα ειπαν οτι ο υπουργος ναυτιλίας θα αποκαλύψει κατι την Τετάρτη!
Ο Τράγκας ειπε οτι ψαχνουν την υπόθεση η ιντερπολ και η ΕΥΠ!

Έχω βάσιμες υποψίες ότι θα αρχίσει το ψάξιμο και η Νικολούλη.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο με εμάς, ούτε όλοι οι λαοί πενθούν με Μανιάτικα μοιρολόγια. Το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία δεν έχει πλαντάξει στο κλάμα μπροστά στις κάμερες δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Επίσης κανείς από το ωκεανογραφικό με το Θέτις δεν βγήκε να πει κατηγορηματικά ότι η καμπίνα είναι άδεια. Αλλά και να είναι τι είναι αυτό που αποκλείει αυτοί οι άνθρωποι να πνίγηκαν σε έναν πλημμυρισμένο διάδρομο στην προσπάθειά τους να κολυμπήσουν προς τη σωτηρία;

"Douleia den eihe to mni kai mathene tsaggaris" leo ego

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο με εμάς, ούτε όλοι οι λαοί πενθούν με Μανιάτικα μοιρολόγια. Το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία δεν έχει πλαντάξει στο κλάμα μπροστά στις κάμερες δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Επίσης κανείς από το ωκεανογραφικό με το Θέτις δεν βγήκε να πει κατηγορηματικά ότι η καμπίνα είναι άδεια. Αλλά και να είναι τι είναι αυτό που αποκλείει αυτοί οι άνθρωποι να πνίγηκαν σε έναν πλημμυρισμένο διάδρομο στην προσπάθειά τους να κολυμπήσουν προς τη σωτηρία;

..

δηλαδη αν καταλαβα καλα
μολις επεσε στην ξερα το καραβι ο Γαλλος σε απταιστη Ελληνικη νοοτροπια ειπε....γυναικα περνω την κορη παρε εσυ τον γιο ριξεκαι κανα κανα δακρυ ...και τα λεμε σε καμια 6-7 χρονια στο Μέξικο παρεα με την αποζημίωση της ασφαλιστικής εν τω μεταξυ ο ιδιος ειναι ακομη στην Σαντορινη και μαζευει ντομάτες,απλωνει τραχανα και πινει Visanto του 1985 ενω η κορη διδάσκει Γαλλικά σε φροντιστήριο στην Οια

ωραιο σεναριο

Τί σχέση έχει ο λαός και τα Μανιάτικα μοιρολόγια δεν μπορώ να
το καταλάβω?

Ένα μικρό παράδειγμα:
Η Νατέλα στην Βέροια έχει "χάσει" τον γιό της (Αλεξ)
εδώ και έαν χρόνο και κάθε φορά την βλέπω στην
τηλεόραση είναι κομμάτια.

Δεν είπε κανείς να χτυπιέται στις κάμερες, αλλά αυτή
σηκώθηκε και έφυγε για την Γαλλία.

Συμφωνώ ότι κάποιος μπορεί να είναι πιο συγκρατημένος
και ας πονάει μέσα του, αλλά στην χειρότερη περίπτωση
εγώ εάν ήμουν στην θέση της θα έμενα στην Σαντορίνη
καρφωμένος και θα περίμενα σαν τρελός να για τις
εξελίξεις και για την τυχόν ανάσυρση των πτωμάτων των
ανθρώπων μου.

Δεν ξέρω που είναι η αλήθεια και που το ψέμα, αλλά στα
δικά μου τα μάτια η αντίδρασή της μόνο φυσιολογική δεν είναι.

Ο κ.Κεφαλογιάννης προανήγγειλε συνταρακτικές αποκαλύψεις για την Τετάρτη.
Η Τετάρτη πέρασε.... Άκουσε κανείς τίποτε;

Re: Απάντηση: Ποιοι ειναι οι κουτόφραγκοι?

Ο κ.Κεφαλογιάννης προανήγγειλε συνταρακτικές αποκαλύψεις για την Τετάρτη.
Η Τετάρτη πέρασε.... Άκουσε κανείς τίποτε;

Επειδή θα ήταν συνταρακτικές και
για να μην πάθουμε και τίποτα θα τις είπε ψιθυριστά :ears:

Μας σκέφτεται ο άνθρωπος:beee: