Ποιόν απο τους δύο : optoma HD25 vs Benq W1070

Απάντηση: Re: Ποιόν απο τους δύο : optoma HD25 vs Benq W1070

Kαι ένα φρέσκο review για τον 1070

Πολύ καλό ριβιού με αληθινά νούμερα και πραγματικές καταστάσεις!! Έχουμε πήξει στο sci-fi με τις μετρήσεις άλλων ριβιούερς, ειδικά στα νούμερα κόντραστ!!

Από τοποθέτηση είναι πάνω κάτω στα ίδια (με τον 1070 να διαθέτει ένα μικρό lens shift,

Στο http://www.projectorcentral.com/ γράφει πως ο HD25 με τοποθέτηση στα 4,80 δίνει 120" , ο 1070 όμως 145" , μεγάλη διαφορά και επειδή ήδη έχω 120" και τον acer στα 480 μήπως μου διαφεύγει κάτι ?

Στο http://www.projectorcentral.com/ γράφει πως ο HD25 με τοποθέτηση στα 4,80 δίνει 120" , ο 1070 όμως 145" , μεγάλη διαφορά και επειδή ήδη έχω 120" και τον acer στα 480 μήπως μου διαφεύγει κάτι ?

Δεν σου διαφεύγει κάτι. Ο 1070 φοράει πιο short throw φακό. Επομένως, αν θέλεις να μπει ο νέος στην θέση του Άσερ, πας αναγκαστικά στον 25άρη.

Ποιο μπροστά είναι το φωτιστικό , στην μέση του πεντάμετρου σαλονιού δηλαδή .
Εάν κάνω να το πειράξω με βλέπω να φεύγω απο το σπίτι με το προβόλι αγκαλιά .

Για αυτο ειναι σημαντικο πριν την καθε αλλαγη/μετατροπη, να εχει προηγηθει ενα ρομαντικο δειπνο, ενα δωρακι, κλπ
Αυτα ειναι αυτονοητα.! :lehrer:

Επισης, δεν θα λες ποτέ: Θα κανω αυτο κι εκεινο και το αλλο.
Θα λες: Aγαπη μου θα ηθελα τη γνωμη σου και το γουστο σου επειδη ειναι πολυ σημαντικα για μενα.
Το καναλι να το περασω απο εδω ή πιστευεις οτι πρεπει να παει απο εκει για να ταιριαζει αρμονικα με τις κουρτινες. ?

Πρεπει καποτε να φτιαξουμε κι εναν οδηγο παρακαμψης WAF με tips & tricks.
Θα ελυνε τα χερια πολλων. :laugh:

Με αγαπάει βρε , δεν υπάρχει περίπτωση να με χτυπήσει με τον acer ......................................................... μετά θα λείψουν από το ταμείο κοντά στα χίλια ευρώ .

Τελικά υπάρχει κάποια επιλογή μεταξύ των 2? Να προσθέσω ότι υπάρχει και ο Optoma HD131X που λένε ότι είναι ίδιος με τον HD25 αλλά σε μαύρο χρώμα και πιο φθηνός.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιόν απο τους δύο : optoma HD25 vs Benq W1070

εγώ μάλλον θα το πειράξω,αλλά το χω ρίξει από τώρα πριν την αγορά,δεν την είδα τη γυναίκα να στεναχωριέται και πολύ ,της αρέσουν κι οι αλλαγές..........

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά.Να επαναφέρω λίγο το θέμα?Μετά απο κανα χρόνο που έχει περάσει θα μπορούσε κάποιος να μας μεταφέρει την εμπειρία του σχετικά με το ποιο απο τα δύο προβόλια παρουσιάζει το καλύτερο 3d?Αν υπάρχει κάποια διακριτή διαφορά δηλαδή.Ευχαριστώ!

Πρεπει να υπάρχουν πάνω από 100 αναφορες που αναφέρουν ότι και οι 2 προσφέρουν εξαιρετικό 3D. Αυτό που διαφοροποιεί τους 2 ουσιαστικά είναι η διαμόρφωση του χώρου που θα τους βάλεις.