Ειμαι μεταξυ των δυο οικονομικων (που ειναι απο οτι εχω διαβασει και παρομοιοι κλωνοι)
Edision argus min 2in1 IP
DigitalBox HDTS 1200
και του 50 ευρω ακριβοτερου
Opticum HD 9600.
Οι δυο πρωτοι εχουν ALI (το 3602 μαλλον) και ο τριτος STi7101.
Ποια η γνωμη σας συγκριτικα με τους παραπανω δεκτες σαν δυνατοτητες και απροβληματιστη λειτουργια;
+
(Στον humax 5400 εχω με τα γνωστα firmware εδω και χρονια emulator ο οποιος μπορει βαζοντας οτι κλειδι "βρισκεις" να δινει φως. Τον ξαναβαλα στην πριζα προχτες μετα απο χρονια και εδωσε φως στις 5 μοιρες
Ποσα χρονια εχουν να αλλαξουν κλειδακι! Σε αυτους τους 3 παραπανω δεκτες ο emulator ειναι ενσωματομενος στα unofficial firmwares; Θα θελουν και μια fun οπως θελει ο humax στην υποδοχη καρτας για να δουλεψει ο emulator ή οχι; Εχω διαβασει και για τα ccc@m μεσω lan συνδεσης, αλλα ρωταω για λειτουργια απλη για σταθερα γνωστα κλειδια χωρις να συνδεσουμε ιντερνετ και χωρις cs)
Εχω παρατησει το αθλημα της δορυφορικης τα τελευταια 3-4 χρονια οποτε αφου εχω μεινει τοσο πισω χρειαζομαι επιτακτικα τα φωτα σας.
Edision argus min 2in1 IP
DigitalBox HDTS 1200
και του 50 ευρω ακριβοτερου
Opticum HD 9600.
Οι δυο πρωτοι εχουν ALI (το 3602 μαλλον) και ο τριτος STi7101.
Ποια η γνωμη σας συγκριτικα με τους παραπανω δεκτες σαν δυνατοτητες και απροβληματιστη λειτουργια;
+
(Στον humax 5400 εχω με τα γνωστα firmware εδω και χρονια emulator ο οποιος μπορει βαζοντας οτι κλειδι "βρισκεις" να δινει φως. Τον ξαναβαλα στην πριζα προχτες μετα απο χρονια και εδωσε φως στις 5 μοιρες

Εχω παρατησει το αθλημα της δορυφορικης τα τελευταια 3-4 χρονια οποτε αφου εχω μεινει τοσο πισω χρειαζομαι επιτακτικα τα φωτα σας.