Δεν έχω ακούσει το ηχείο που λες, αλλά έχω εμπειρία από τα ηχεία της ΜΑ. Είναι λίγο περίεργα ηχεία και γιαυτό το λόγο έχουν φανατικούς φίλους ή φανατικούς εχθρούς. Μιλώ όμως για τα μοντέλα 5-6 χρόνια πριν, δε ξέρω αν σήμερα ακολουθούν τα ίδια σχεδιαστικά πρότυπα ή έχουν και αυτοί παρασυρθεί από την εποχή μας.
Στο θέμα μας... Είμαι από τους οπαδούς της ΜΑ και κάτοχος ενός ζευγαριού MA monitor 2 se αγορασμένο πριν απο 8-9 χρόνια και το χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα πολύ συχνά. Πρόσφατα είχα στο σπίτι έναν Nad 325 bee ενός φίλου και τον σύνδεσα στα MA. Απλά δεν ταιριάζει... πόλύ γλυκός και ξενέρωτος, πάνε τα πρίμα και η σκηνή σχεδόν μισή, μόνο μπάσο είχε καλό και βαθύ. Τα ηχεία μου μόνο monitor δεν είναι, άσε τι λέει ο τίτλος τους, και θέλουν απόλυτο και με ακρίβεια ενισχυτή, "ξερό", για να δώσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.
Δε ξέρω ακριβώς ούτε τα ηχεία σου ούτε και τα γούστα σου στον ήχο, αλλά νομίζω πως κανείς από τους 3 δεν κάνει. Επίσης είναι μάλλον σε μικρότερη κατηγορία, θα πρέπει να κοιτάξεις σε κάτι καλύτερο ίσως.