ποιον δεκτη DVB-S/T

techie

AVClub Enthusiast
18 June 2006
1,131
δεν εχω ιδεα απο δορυφορικα απλα ενας συγγενης μου εβαλε στο τζαμπε πιατο και ψαχνω για δεκτη για επιγεια και δορυφορικα που να μπορει να δεχτει τις καρτες τις καλες

Δεν υπαρχουν καλες και κακες.Ολες καλες ειναι.
Υπαρχουν ενα σωρο παρουσιασεις να διαβασεις....

νομιζω πως καταλαβες τι εννοω με το 'καλες καρτες'

θελω απλα εναν οικονομικο δεκτη για T/S

μηπως να δω και για HD μια και καλη?

Last edited:
Σου απαντησα οτι μπορεις να δεις τις παρουσιασεις και να 'κατασταλαξεις' καπου.Μετα μαθαινεις και για την καρτα.

κοιτα να δεις αν ειναι να κατσω να ασχοληθω τοτε γιατι υπαρχουν τα φορουμ?

λεω ειμαι ασχετος,εχω hd ready τηλεοραση,θελω εναν δεκτη για επιγεια και δορυφορικα που να παιζει την "Παπαρηγα την καλη":smile:,λεω μηπως μια και καλη να ειναι και hd?

οποιος μπορει ας προτεινει κατι στα 100-150

ευχαριστω εκ των προτερων

ο δεκτης αυτος δεν δεχετε softcam και δεν βλπω υποστιριξη σου σινιστω να κοιταξεις για αλο δεκτη

δεν μας απασχολεί εδώ μέσα το οτιδήποτε έχει να κάνει με "μη νόμιμη χρήση", αν θέλεις μπορείς να δεις τις παρουσιάσεις που έχουν γίνει εδώ μέσα και όποια σου απορία θα απαντηθεί, στο μέτρο του δυνατού !!!!

δεν ειναι ωραια τα Pm κατανοητο για αυτο που θες αλλωστε τι νοημα εχει το forum να μιλαμε απο την πισω πλευρα θα σου πουνε κι αλλα παιδια για δεκτες
παντα φιλικα:ernaehrung004:

ενταξει καταλαβαινω οτι ειναι λεπτο το θεμα και τα παιδια που διαχειριζονται το site ισως εχουν προβλημα

οτι νομιζεις φιλε μου δεν υπαρχει προβλημα εγω περισσοτερο με ενδιαφερει να κανεις μια καλη αγορα να μεινεις ικανοποιημενος και κατοπιν εδω στην παρεα να ανταλαξεις τις αποψεις σου :slug::slug::slug::slug::slug:

λοιπον παραγγελθηκε ο M-vision hd200 combo ο οποιος παιζει τις καλες καρτες

αυτο σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται

στα 195