Ποιόν ενισχυτή;

KRIEMA

New member
24 March 2009
56
Ανοιξη
Καλησπέρα,
είμαι καινουριος στο χωρο και κάτοχος των CRYSTAL AUDIO SMART 4 +10 THX SUB.Έχω καταλήξει λοιπον στα ηχεια και ψάχνω ενισχυτη;Denon 1909 η HARMAN KARDON 255;Υποθέτω απο οτι έχω διαβασει οτι και οι δυο μεσω HDMI μεταφερουν και εικονα και ηχο καθώς και οτι και οι δύο αποκωδικοποιούν DD-HD και DTS-HD;Η αγορά θα είναι άμεση ετσι λοιπόν παρακαλώ να μου δώσετε τα φώτα σας

Δεν έχω ακούσει τον Denon αλλά απ' τον H/K 255 μου είμαι υπερ-ευχαριστημένος...

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!Μάλλον θα πάρω όποιον βρώ ετοιμοπαραδοτο μεχρι το Σάββατο.Αποκλείω τον Yamaha.

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!Μάλλον θα πάρω όποιον βρώ ετοιμοπαραδοτο μεχρι το Σάββατο.Αποκλείω τον Yamaha.

Γιατι αν επιτρεπεται? Και σε ρωτω ως κατοχος 1909, ο Yamaha ειναι παρα πολυ καλος σε αρκετα καλη τιμη ,και στα συν του ειναι και τα Pre-out ,μπορει δλδ να τον χρησιμοποιησεις και σαν προενισχυτη κατι που λειπει απο τον 1909 και ας ειναι και ακριβοτερος, τιμια σου λεω οτι ΑΝ γνωριζα πως το Faroudja που εχει ο 1909 ΔΕΝ κανει up-scale via HDMI και το κανει μονο σε Αναλογικο σημα( via Compon.) θα τον ειχα σαν επιλογη μαζι με τον ΗΚ