Ποιον HD COMBO Δεκτη για Δορυφορικα Και Επιγεια Mpeg4(Digea)

Re: Απάντηση: Ποιον HD COMBO Δεκτη για Δορυφορικα Και Επιγεια Mpeg4(Digea)

Παιδια προσπαθω να μιλησω με καποιες εταιρειες και πραγματικα ειναι ασχετοι,δεν ξερουν τι πουλανε και τι προσφερει αυτο.
ΡΩΤΩ λοιπον ΜΗΠΩΣ υπαρχει καποιος ΚΑΤΟΧΟΣ TECHNOMATE 6900 COMBO HD Να μου πει εντυπωσεις και πως ειναι στο κομματι του Nova και Της Digea για τα επιγεια?
Ψαχνω να τον δω να τον δουλεψω και να αποφασισω μεταξυ αυτου και του AZBOX Elite η Premium και δεν μπορω καπου να τους δω live.
Nα ειμαι ελικρινης κλινω προς τον Technomate γιατι media player εχω!
Πολυ θα ηθελα να μαθω αν υπηρχε και ενα τεστ μεταξυ τους!
Σας ευχαριστω!!!!!!

τον 6900 μποπρεις να τον βρεις εδω
http://www.kalemisbros.gr/el/online-shop.html?page=shop.browse&category_id=9

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον HD COMBO Δεκτη για Δορυφορικα Και Επιγεια Mpeg4(Digea)

Σε ευχαριστω φιλε και γνωριζω για αυτους αλλα δυστυχως δεν εχουν κανενα για Demo και εκτος αυτου ειναι ολα υπο παραλαβη!
ΚΑΤΟΧΟ δεν βλεπω να βρισκω στο φορουμ να μου πει εντυπωσεις.
Οπως και να 'χει σε ευχαριστω!

ΡΩΤΩ λοιπον ΜΗΠΩΣ υπαρχει καποιος ΚΑΤΟΧΟΣ TECHNOMATE 6900 COMBO HD Να μου πει εντυπωσεις και πως ειναι στο κομματι του Nova και Της Digea για τα επιγεια?
Για digea δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω, ο δέκτης όμως συνεργάζεται άψογα με μη "παντρεμένες" κάρτες nova. Η ποιότητα εικόνας του είναι πάρα πολύ καλή. Τον έχει φίλος και του έχω κάνει αρκετές δοκιμές.

Και για Mvision μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά πάντως. Έχω αυτόν http://www.mvision.tv/gre/products_gre/receivers_gre/hd200.html στην combo έκδοση. Δέκτης διετίας και βάλε στην αγορά, τον έχω εδώ και 14 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στην ποιότητα εικόνας βάζει κάτω πολλούς ακριβότερους του. Ο 300άρης που σου προτείνει ο Aντώνης είναι ότι πρέπει, η καλύτερη επιλογή.

Last edited:
Φίλε μου, αν σκοπεύεις να πάρεις δέκτη PVR (να κάνεις δηλαδή και εγγραφές) ψάξε λίγο αν στους δέκτες που σκοπεύεις να πάρεις δουλεύει το EPG, τόσο στα επίγεια όσο και στα δορυφορικά, και τι διάρκειας είναι (now-next, 7ήμερο κτλ)

Οι dreambox είναι δέκτες linux και απαιτούν να ασχοληθείς μαζί τους για να αποδώσουν το μέγιστο. Να περάσεις images, plugins, να μπορείς να καταλάβεις 5-10 πράγματα από Linux. Αν δε ξέρεις από αυτά, καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο δέκτη που να μην είναι Linux.

7ημερο EPG στη Nova με χρήση εξωτερικών plugins κάνουν μόνο οι Linux δέκτες, με εισαγωγή των δεδομένων από το web site της Nova.

Απάντηση: Re: Ποιον HD COMBO Δεκτη για Δορυφορικα Και Επιγεια Mpeg4(Digea)

Φίλε μου, αν σκοπεύεις να πάρεις δέκτη PVR (να κάνεις δηλαδή και εγγραφές) ψάξε λίγο αν στους δέκτες που σκοπεύεις να πάρεις δουλεύει το EPG, τόσο στα επίγεια όσο και στα δορυφορικά, και τι διάρκειας είναι (now-next, 7ήμερο κτλ)

Οι dreambox είναι δέκτες linux και απαιτούν να ασχοληθείς μαζί τους για να αποδώσουν το μέγιστο. Να περάσεις images, plugins, να μπορείς να καταλάβεις 5-10 πράγματα από Linux. Αν δε ξέρεις από αυτά, καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο δέκτη που να μην είναι Linux.

7ημερο EPG στη Nova με χρήση εξωτερικών plugins κάνουν μόνο οι Linux δέκτες, με εισαγωγή των δεδομένων από το web site της Nova.

Το ξερω και το εχω καταλάβει απο την ερευνα που εχω κανει μεχρι στιγμης!
Μαλλον για Mvision η' πιο πολυ για καποιον της Technomate με βλεπω και συγκεκριμενα τον νεο 5402 η´6902.
Θελω μεσα στις επομενες ημερες να τους δω και να αποφασισω!

Την επομενη βδομαδα απο αθηναικο καταστημα που λεει οτι ειναι και ο εισαγωγεας , με ενημερωσαν οτι ερχονται οι νεοι 5402 & 6902 Technomate που μαλλον σε αυτους θα παω.
Επισης απο το περιοδικο ''Δορυφορικα Νεα'' μου ειπαν πως θα ακολουθησει και Test.
Οτι παρω παντως θα σας ενημερωσω γιατι αντιστοιχο Thread για αυτους δεν υπαρχει!

Καλημερα.Σε επικοινωνια με 2 καταστηματα που θα φερουν τον Technomate 6902 μου ειπαν τελικα πως η τιμη θα κυμανθει μεταξυ 360 με 380 Ευρω!
Ειναι λιγο τσουχτερη τιμη δεν νομιζετε?
Ας ερθει να δοκιμαστει και απο καποιο περιοδικο του χωρου και βλεπουμε!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμάτε να δίνετε τόσα λεφτά για τους "απλούς" δέκτες, ναι είναι καλός, ωραίος κλπ,
αλλά είναι πανάκριβος (!)
αν πρόκειται για κοντά 300 με κλειστά μάτια Vu+ Solo, ο οποίος και κόλπα έχει και καλούδια και δεν πρόκειται να τον βαρεθείς -
έτσι ακόμα και ο mvision combo net ακριβός βγαίνει