Ποιός 5κάναλος τελικός ταιριάζει?

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Παίδες καλημέρα.Θέλω έναν 5κάναλο τελικό να τον χρησιμοποιήσω με τον Denon 3806 σαν pro.Πείτε μου καμμιά πρόταση,οχι όμως πανάκριβη,σε λογική τιμή

Ευχαριστώ για την πρότασή σου.Θέλω να ρωτήσω κατι.Τα ηχεία μου είναι 6Ω,υπαρχει μήπως κάποιο πρόβλημα?Γιατι στα χαρακτηριστικά του βλέπω τιμές ισχύος σε 8Ω και 4Ω.

Με τον RMB-1075, τον οποιο συστηνω και εγω, οδηγουσα τα Dali Consept 8 τα οποια ειναι 6Ω και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Λιγο πιό πάνω απο τον Rotel μπορείς να βρείς και τον Anthem τον πεντακάναλο εαν δεν κάνω λάθος.

Γιαννη μου νομιζω οτι ξεφυγες εντελως :damnyou:. Δεν νομιζω να παιζει anthem σε λογικη τιμη. Τον ροτελακο μπορει να τον βρει γυρω στα 1500 (και πολλα λεω). Για τον anthem νομιζω οτι θελει αν οχι τα τριπλασια σιγουρα τα διπλασια.
Νομιζω οτι ο sakisxas πρεπει να μας πει σε τι ποσο θελει να κυμανθει. Εγω θεωθω οτι λογικη τιμη για πεντακαναλο ειναι απο 1500 εως 2500 και σε αυτη τη κατηγορια μιλαω.
Σιγουρα υπαρχουν και αλλες προσιτες προτασεις εκτος απο τον rotel (NAD T973 ή SHERWOOD A 965 και οι δυο 7καναλοι)απλα εγω δεν εχω ακουσει καποιον απο αυτους και γι'αυτο δεν εκφερω γνωμη και δεν προτεινω.
-bye-

Γιαννη μου νομιζω οτι ξεφυγες εντελως :damnyou:. Δεν νομιζω να παιζει anthem σε λογικη τιμη. Τον ροτελακο μπορει να τον βρει γυρω στα 1500 (και πολλα λεω). Για τον anthem νομιζω οτι θελει αν οχι τα τριπλασια σιγουρα τα διπλασια.
Νομιζω οτι ο sakisxas πρεπει να μας πει σε τι ποσο θελει να κυμανθει. Εγω θεωθω οτι λογικη τιμη για πεντακαναλο ειναι απο 1500 εως 2500 και σε αυτη τη κατηγορια μιλαω.
Σιγουρα υπαρχουν και αλλες προσιτες προτασεις εκτος απο τον rotel (NAD T973 ή SHERWOOD A 965 και οι δυο 7καναλοι)απλα εγω δεν εχω ακουσει καποιον απο αυτους και γι'αυτο δεν εκφερω γνωμη και δεν προτεινω.
-bye-

Κάνεις λάθος κύριος!!!!Ο Αnthem πρέπει να παίζει γύρω στο δυχίλιαρο.Το ξέρω όταν πριν λίγο καιρό τον ζαχάρωνα και το έψαξα...άσχετα μετά που κατέληξα στο επτακάναλο θηρίο της Sherbourn.

Κάνεις λάθος κύριος!!!!Ο Αnthem πρέπει να παίζει γύρω στο δυχίλιαρο.Το ξέρω όταν πριν λίγο καιρό τον ζαχάρωνα και το έψαξα...άσχετα μετά που κατέληξα στο επτακάναλο θηρίο της Sherbourn.

Οκ παω πασο:ernaehrung004:. Θυμομουν εναν μεγαλο που εχει. Αλλα να σου πω κατι!!!!!! Για το θηριο που λες ............... κοψε κατι :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
-bye-

ο Νακας ξεπουλαει πρωην demo units της NAD σε καλες τιμες. Τσεκαρε το wesite τους. Εχει και τελικους πολυκαναλους.

Παιδια,ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας,δε μπορεσα να απαντήσω γιατι ενα ξαφνικό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου,ανέβαλλε πολλα πράγματα και προταιρεότητες.Σας ευχαριστώ και πάλι