Ποιος ενισχυτής για Harman kardon HKTS11?

chrisgr74

New member
19 November 2010
5
καλημέρα σε όλο το φόρουμ

Έχω αγοράσει τα Harman kardon HKTS11 πριν κανα 3μηνο που ήταν σε προσφορά.
Λόγο του ότι τότε δεν υπήρχαν χρήματα για αγορά και ενισχυτή δεν πήρα.
Ο λόγος που πήρα τα παραπάνω ηχεία ήταν , γιατί μου άρεσε ο ήχος σε σχέση με το μέγεθος τους , και γιατί εκεί που μπαίνουν, στο σπιτι δε μπορεί να μπει κάποιο μεγαλύτερο σε μέγεθος ηχείο.
Έφτασε ο καιρός τώρα να αγοράσω έναν ενισχυτή ώστε να μπορέσω επιτέλους να ακούσω τα ηχεία μου.
Μέχρι τώρα είχα έναν Yamaha 5.1 Dolby prologic με 5καναλη είσοδο, όπου είχα συνδέσει το DVD και έβλεπα ταινίες, σε άλλο σετ ηχείων.
Πλέων αυτός ο ενισχυτής δεν μπορεί να συνδυαστεί με την TFT ούτε με το PS3, όποτε πρέπει να αντικατασταθεί.
Έχετε να προτείνετε κάποιον AV ενισχυτή 5.1 - 6.1 στα 300-350 euro?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση
ο pioneer vsx 820 είναι ενδιαφέρουσα πρόταση και σε πολύ καλη τιμή
αλλά δε κάνει video conversion, καλό θα ήταν να μπορούσε να κάνει video conversion ώστε να έχω λιγότερα καλώδια και να έχω video out από HDMI.
Κάποια άλλη πρόταση υπάρχει?

Μπορεί και το PS3 να κάνει upscale....-bye-

Εννοεί upconversion σε παλιές συσκευές.Πχ δορυφορικό δέκτη που δεν έχει hdmi θα πρέπει να στείλει το σήμα στο ενισχυτή και μετά και άλλα καλώδια στην τηλεόραση.Βέβαια μπορείς απλά ότι συσκευή δεν έχει hdmi να στέλνεις κατευθείαν καλώδιο στην τηλεόραση και οπτική στον ενισχυτή.

Εγώ έχω τον str dh800 που δεν κάνει upconversion αλλά έχω μόνο μια συσκευή και την στέλνω με scart στην τηλεόραση.
Το ps3,wd tv live+στο μέλλον hd δορυφορικός δέκτης τα στέλνεις με hdmi στις 4 θύρες τους ενισχυτή και τις βγάζει απο την hdmi out.

Σωστός ο φίλος ,
Ναι αυτό εννοώ , να μπορώ να συνδέσω και normal video in (sat , video ) και να τα βλέπω από το HDMI . είδα και τον Yamaha RXV 467 που είναι στην ίδια περίπου τιμή, ξέρει κάποιος αν κάνει αυτό που θέλω (όλα τα video in να τα βλεπω από το HDMI ) γιατί από το μανιουαλ δε μπορώ να καταλάβω.

Σωστός ο φίλος ,
Ναι αυτό εννοώ , να μπορώ να συνδέσω και normal video in (sat , video ) και να τα βλέπω από το HDMI . είδα και τον Yamaha RXV 467 που είναι στην ίδια περίπου τιμή, ξέρει κάποιος αν κάνει αυτό που θέλω (όλα τα video in να τα βλεπω από το HDMI ) γιατί από το μανιουαλ δε μπορώ να καταλάβω.

ουτε ο yamaha εχει

πιος ειναι καλητερος?
yamaha rxv 467 η pioner 820?

Εγώ έχω τον Denon 1610 και στέλνει το τηλεοπτικό σήμα από όλες τις θύρες σε έξοδο από την HDMI. Αλλά αυτό δεν λέγεται upconversion διότι δεν μετατρέπεις το σήμα από κάτι σε κάτι άλλο. Απλά το σημαντικό είναι να κάνει ο ενισχυτής upscale, δλδ αν παίρνει σήμα 576i από τον δορυφορικό δέκτη πχ και να το δίνει σαν 720p/1080p στην τηλεόραση.

Αφού το κάνει ο denon που είναι και περσινό μοντέλο υποθέτω ότι και οι δυο ενισχυτές το κάνουν αυτό...

Καλημέρα στο φόρουμ
Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας ,
αλλά δε νομίζω να έχω βγάλει άκρη ακόμα.
χτες μετά από αρκετό ψάξιμο , κατέληξα στη pioneer .
Το θέμα είναι ότι έπεσε στο μάτι μου και
ο VSX 920 που για 100 ευρώ παραπάνω
έχει 2 κανάλια επιπλέων (δεν θα τα χρησιμοποιήσω),
στέλνει σήμα στην HDMI πόρτα από τα άλλα video in,
κάνει upscale 1080p και έχει και Ethernet 10/100 για internet radio.
Το θέμα είναι αξίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά τα 100 ευρώ παραπάνω ?
Έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι που θα αλλαχτεί τον επόμενο χρόνο.

Καλημερα.Πιστευω τα παραπανω χαρακτηριστικα και εφοσον θα τον κρατησεις αρκετο καιρο αξιζουν την υπερβαση των 100 ευρω.
πιστευω επισης οτι θα παρεις και κατι παραπανω απο θεμα οδηγησης οποτε νομιζω πως ειναι καλυτερη επιλογη.