Ποιότητα δέκτη σε DVD recorder

Maria An.

Established Member
28 June 2006
292
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα,

σκέφτομαι να πάρω ένα recorder όπως το Sony RDR-HXD 870. Έχω διαβάσει όμως πως γενικά οι αναλογικοί δέκτες στα recorders σε αυτήν την κατηγορία τιμής (300 ευρώ στην Αγγλία) δεν είναι ότι καλύτερο. Θέλω να τον χρησιμοποιήσω και για πηγή τηλεοπτικού σήματος σε έναν Infocus Χ2, οπότε έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η ποιότητα του δέκτη. Ξέρω ότι το τηλεοπτικό σήμα έχει τα χάλια του, αλλά ποια θα ήταν μια καλή επιλογή κατά τη γνώμη σας?

Κατά σύμπτωση έχω το ίδιο recorder.

Η ποιότητα εικόνας του είναι πολύ καλή με εξαίρεση (στη δική μου περίπτωση) 2 κανάλια, τη ΝΕΤ και τον ΑΝΤ1, τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πιάνω πολύ καλά και στην τηλεόραση, αλλά στο 870 είναι αρκετά χειρότερα.

Αυτή η πτώση της απόδοσης είναι εντονώτερη σε περίπτωση εγγραφής.

Με όλα τα υπόλοιπα κανάλια η ποιότητα είναι εξαιρετική και σε αναπαραγωγή, και σε εγγραφή (ειδικά στην HQ επιλογή εγγραφής).

Απάντηση: Re: Ποιότητα δέκτη σε DVD recorder

Ποιο είναι το πρόβλημα?
Το έχω πάρει από την Αγγλία, θα ήθελα να ξέρω εάν μπορώ να κάνω copy ένα orιginal DVD στο σκληρό δίσκο ,και εάν δουλεύει το GUIDE PLUS + SYSTEM για να χρησιμοποιώ τα κανάλια τις δορυφορικής
Ευχαριστώ

Έχοντας νεώτερα επί του θέματος που είχα ανοίξει, να σας ενημερώσω κι εσάς. Πήρα τελικά το Sony RDR-HX650, στο οποίο ο δέκτης του συντόνισε μια χαρά τα κανάλια, παρόλο που γενικά έχω προβληματική λήψη στην περιοχή μου.

Με την ευκαιρία πάντως να αναφέρω ότι μου έκανε εντύπωση ότι η Sony δίνει στην Ελλάδα μόνο 12 μήνες εγγύηση, την ώρα που ξέρουμε ότι έχουν καθιερωθεί πανευρωπαϊκά οι 24. :tdown:

Μπορώ με το Sony RDR-HXD 870 και το RDR-HX 870 να μεταφέρω τα γραμμένα προγράμματα σε εξωτερικό USB σκληρό και μετά στο PC???

Υπάρχει κάποιο μηχάνημα που μπορεί να το κάνει αυτό??? Αν όχι με USB με άλλη έξοδο.

Αντιγραφή DVD στο δίσκο δεν γίνεται. Το μόνο πράγμα που μπορείς να περάσεις στο δίσκο είναι mp3 και jpg.

Φίλε μου σε είχα ερωτήσει σχετικά για το RDR-HXD 870? Τώρα εάν θέλουμε να στείλουμε κάποια video files σε αυτό από τον υπολογιστή γίνεται,και πως?

Σ`ευχαριστω
Γιώργος