Ποιότητα εικόνας MEGA

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,473
BVR (Beyond Visual Range)
Εδω και καμια ωρα ανοιξα την τηλεοραση και το ΜΕGA δειχνει χαλια εικονα με πολλα "παρασιτα". Τα υπολοιπα καναλια της NOVA δειχνουν στα συνηθισμενα επιπεδα οποτε αποκλειεται να φταιει ο δεκτης η το πιατο. Εχει παρατηρησει κανεις αλλος τιποτα?

Απάντηση: MEGA και ποιοτητα εικονας...

Επιβεβαιώνω κι εγώ πως η εικόνα του mega είναι χάλια από τη νόβα...

Re: MEGA και ποιοτητα εικονας...

To διαπίστωσα κι εγώ. Μετά βέβαια χάζεψα με το Chelsea - Liverpool και ξέχασα να δω εάν έφτιαξε ή συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα.

Παιδιά είναι πολλές εβδομάδες που συμβαίνει αυτό και όχι μόνο με το Μέγκα αλλά σχεδόν στα περισσότερα. Κυρίως ο Alpha σε μερικά προγράμματα δεν βλέπεται (στα ζωντανά πιο πολύ). Πριονιδάκια στα περιγράμματα και χιονάκια σε όλο το backround...

Πιστεύω τη καλύτερη εικόνα στα επίγεια το τελευταίο διάστημα έχει το Alter.

Σε εμενα παντως τελευταια το μεγκα δειχνει καλυτερα απο ποτε (οχι απο νοβα)

Χθες πάντως η επίγεια λήψη του mega από τα Ακαρνανικά ήταν πολύ κακή...

Παιδια μονο σε μενα φαινεται να εχει το mega την χειροτερη εικόνα απο ολα τα κανάλια?

Πρέπει να μπει μία επιλογή στο φόρουμ να μη ζωντανεύουν νήματα 3,5 χρόνια παλιά ...

Γιατι?

Γιατί δεν έχει νόημα να αναστηθεί μία συζήτηση 3,5 χρόνια παλιά και να βγει μπροστά στη λίστα συζητήσεων. Καλύτερα να ανοίγει ένα νέο θέμα. Σε άλλα φόρουμ όταν πας να αναστήσεις ένα τόσο παλιό νήμα σου ζητάει δυο και τρεις φορές επιβεβαίωση. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Ακριβώς επειδή το νήμα είναι αρχαίο, δε καταλαβαίνει κανείς για ποιο MEGA μιλάς. Σε Nova; Σε OTETV; Σε Digea;