Πες μου από ποιο ραδιοφωνικό σταθμό

Παίξε μια κασέτα που δε σε νοιάζει να καταστραφεί να επιβεβαιώσεις ότι τουλάχιστο το κασετόφωνο δε ‛μασάει’. Μια καλή ιδέα είναι και ένα σέρβις/καθαρισμό του κασετοφώνου … ή ακόμα καλύτερα δανείσου ένα καλό deck!
Γενικά αν δε το εμπιστεύεσαι το κασετόφωνο μη το χρησιμοποιείς. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα Walkman που να μη κάνει ζημιά παρά ένα ‛κορυφαίο και καλά’ deck που θα σου καταστρέψει την ταινία.
Μη ξεχνάς ότι οι κασέτες θέλουν retention γρήγορα πίσω γρήγορα μπροστά. Ενώ καλό είναι να θυμάσαι ότι μια βρόμικη ταινία μπορεί να σου βρομίσει και την κεφαλή.
Κατά τα άλλα ξεκινά με μια κασέτα που δε σε ενδιαφέρει και πολύ. Άκουσε το αποτέλεσμα της μεταφοράς, και εφόσον το αποτέλεσμα επαρκεί συνέχισε με τις επόμενες. ΙΜΗΟ μη κάνεις τον κόπο να χωρίσεις τραγούδια… άσε τες ένα μεγάλο αρχείο και άκου τες όπως και τότε… από την αρχή ως το τέλος. Αργότερα μπορεί να ασχοληθείς, αλλά προέχει να έχεις ένα αποτέλεσμα που να σου αρέσει και το !σημαντικότερο! προέχει να μην τις καταστρέψεις!
Κάποτε σε δοκιμές εγγραφής είχα ως κασέτα δοκιμών κάποια Χαρυ Κλιν… Τα παλιά του 80 τα θυμήθηκα και έπεσε πολύ γέλιο! Γενικά είναι ένας ωραίος τρόπος (αν και κάποιες φορές κοπιαστικός) να σκοτώσεις το χρόνο σου, αλλά να μη ξεχνάς ότι σημασία έχει το αποτέλεσμα να είναι αποδεκτό από εσένα. Δεν είναι απαραίτητο να πετύχεις με την πρώτη φορά την τέλεια ποιότητα. Θέλει χρόνο και ίσως και εξοπλισμό). Και πιθανά στο μέλλον σοφότερος από τις όποιες εμπειρίες σου να αποφασίσεις να περάσεις άλλη μια φορά την όλη διαδικασία.
Για αυτό επιμένω συνέχεια να μη καταστρέψεις τις κασέτες ;-)