Ποιότητες σε HDMI

madlef

New member
24 March 2011
20
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
Είναι αλήθεια πως είναι "παραμύθι" για τις ποιότητες των hdmi...;
Έχω ένα καλώδιο με 7 κι ένα που το πήρα 150 κι είναι ΑΚΡIBΩΣ τα ίδια!

Η ποιότητα στο καλώδιο παίζει ρόλο όταν αρχίζει και μεγαλώνει η απόσταση. Τότε τα καλά καλώδια "κλειδώνουν" γρηγορότερα και τα κακά καλώδια μπορεί και να μην κλειδώνουν καθόλου.

Από τη στιγμή που κλειδώνουν η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια, αφού είναι ψηφιακή.

Το να ψάχνεις διαφορά στην εικόνα από το ένα καλώδιο hdmi στο άλλο είναι σαν να περιμένεις να δεις διαφορά στην εικόνα του ίδιου video από τον ένα σκληρό δίσκο στον άλλο!

Τα καλωδια σε μικρες αποστασεις 1-2 μετρα ολα "κλειδωνουν" 1080p.

Σε μεγαλες αποστασεις πχ. 10 μετρα εκει ενα φτηνο καλωδιο μπορει να μην "κλειδωνει".

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
Είναι αλήθεια πως είναι "παραμύθι" για τις ποιότητες των hdmi...;
Έχω ένα καλώδιο με 7 κι ένα που το πήρα 150 κι είναι ΑΚΡIBΩΣ τα ίδια!
Ποιο είναι των 7 και ποιο των 150 ;

Τον 7 ειναι ας πούμε noname κ το άλλο είναι μάρκα monster. Πήγα κ πήρα 5 μέτρα hdmi απλό με ανταπτοράκι από την μία για mini hdmi αλλά έχω πρόβλημα με το ανταπτοράκι και δεν βγάζει σήμα! Μόνο πολύ χαμηλές αναλύσεις βγάζει....

Ναι, κανονικά. Το έλεγξα και με ps3 και με μία ψηφιακή κάμερα κ παίζει σε 1080p μια χαρά. Πήρα τηλ το μαγαζί κ μου είπαν να περάσω από εκεί κατά τις 3:30 να μου δώσει άλλο μήπως κ έτυχε... Πολύ φοβάμαι πως θα κάνει τα ίδια.....

Απάντηση: Re: Ποιότητες σε HDMI

Τον 7 ειναι ας πούμε noname κ το άλλο είναι μάρκα monster. Πήγα κ πήρα 5 μέτρα hdmi απλό με ανταπτοράκι από την μία για mini hdmi αλλά έχω πρόβλημα με το ανταπτοράκι και δεν βγάζει σήμα! Μόνο πολύ χαμηλές αναλύσεις βγάζει....
Ποιο monster έχεις;

Σωστα τα λενε "monster" τα καλωδια. Μολις ακουσεις την τιμη σε λουζει κρυος ιδρωτας σαν να βλεπεις πραγματικο τερας.