Πωλείται ο Denon AVR-4306, σε άριστη κατάσταση, αν και χωρίς το κουτί του. Χρώμα τιτάνιο. Ο ενισχυτής έχει οδηγήσει δικάναλο τελικό Rotel (και άρα δεν έχουν χρησημοποιηθεί ποτέ τα τελικά στάδια των Front Left-Right :smileJap
και έχει τροφοδοτηθεί με καλώδιο ρεύματος Supra (περιποιημένος ο κύριος... :silly
. Θέλετε να σας πω και για τα Silver Anniversary XT της QED; Ε, όχι. Όλα αυτά είναι... λεπτομέρειες. Πωλείται μόνον ο ενισχυτής (και "δώρο" το καλώδιο για τη σύνδεση του iPod)!
Τιμή 850 , στην περιοχή της Αθήνας, αποκλειστικά χέρι με χέρι και παρακαλώ, με δικό σας μεταφορικό μέσο, μιας και... "δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου".
Ρωτήστε με ότι άλλο θέλετε, περιμένω να δώ το ενδιαφέρον σας και τα PM σας για τα απαραίτητα contact details. Ευχαριστώ.
Τιμή 850 , στην περιοχή της Αθήνας, αποκλειστικά χέρι με χέρι και παρακαλώ, με δικό σας μεταφορικό μέσο, μιας και... "δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου".
Ρωτήστε με ότι άλλο θέλετε, περιμένω να δώ το ενδιαφέρον σας και τα PM σας για τα απαραίτητα contact details. Ευχαριστώ.