Πωλείται (ένας ακόμη) Denon AVR-4306

Restorator

New member
1 November 2007
18
Αθήνα
Πωλείται ο Denon AVR-4306, σε άριστη κατάσταση, αν και χωρίς το κουτί του. Χρώμα τιτάνιο. Ο ενισχυτής έχει οδηγήσει δικάναλο τελικό Rotel (και άρα δεν έχουν χρησημοποιηθεί ποτέ τα τελικά στάδια των Front Left-Right :smileJap:) και έχει τροφοδοτηθεί με καλώδιο ρεύματος Supra (περιποιημένος ο κύριος... :silly:). Θέλετε να σας πω και για τα Silver Anniversary XT της QED; Ε, όχι. Όλα αυτά είναι... λεπτομέρειες. Πωλείται μόνον ο ενισχυτής (και "δώρο" το καλώδιο για τη σύνδεση του iPod)!

Τιμή 850 , στην περιοχή της Αθήνας, αποκλειστικά χέρι με χέρι και παρακαλώ, με δικό σας μεταφορικό μέσο, μιας και... "δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου". :grinning-smiley-043

Ρωτήστε με ότι άλλο θέλετε, περιμένω να δώ το ενδιαφέρον σας και τα PM σας για τα απαραίτητα contact details. Ευχαριστώ.

Restorator Καλησπέρα.
Θα σε ενδιέφερε ανταλλαγή με πιο ´´μικρό´´ αποκωδικοποιητή φυσικά σε άριστη κατάσταση με κουτιά χαρτιά κτλ, και μετρητά?
Αν ναί πάρε με στο 6936.968.953 ή δώσε μου το δικό σου κινητό να πούμε της λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ.

Restorator Καλησπέρα.
Θα σε ενδιέφερε ανταλλαγή με πιο ´´μικρό´´ αποκωδικοποιητή φυσικά σε άριστη κατάσταση με κουτιά χαρτιά κτλ, και μετρητά?
Αν ναί πάρε με στο 6936.968.953 ή δώσε μου το δικό σου κινητό να πούμε της λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ.

Δυστυχώς όχι... Ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά ολοκληρωμένου ενισχυτή της ίδιας κατηγορίας, αλλά τελευταίας γενιάς. Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως :smile:

Ρε τι πάθατε και τα πουλάτε έτσι τα 4306? Ρίχνετε ...πολλούς στην αγορά και πέφτει η αξία τους, όπως με τον χρυσό ή τους πολίτιμους λίθους! Ηδη εσύ ρίχνεις κατά πολύ την αξία σε σχέση με όσο πούλησε πριν λίγες μέρες ο προηγούμενος!
Δυστυχώς ...δεν μου χρειάζεται δεύτερος, θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν τυχόν τον αναβάθμισες ποτε και αν ναι πως και με ποιό αρχείο;(εχω βρει γερμανικό αρχείο αλλά...φοβάμαι να το κάνω, μήπως και "ξεχάσει" μετα τις λοιπές ξένες γλώσσες!)
Επίσης ενημέρωσε τον αγοραστη και για το βάρος του μηχανήματος, γιατι εγω έκανα την βλακεία και ζήτησα να μου τον φέρουν στη δουλειά και ...επαθα λουμπάγκο μετα για να τον μεταφέρω στο σπίτι, σε απόσταση 300μέτρων!

Βεβαίως τον αναβάθμισα! Από το http://firmware.denon-online.eu/, δίνοντας το serial number σου δίδεται και το κατάλληλο αρχείο. Η αναβάθμιση έγινε με laptop και συνεστραμμένο καλώδιο ethernet. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται η μεσολάβηση router. Απλά δίνεις τις κατάλληλες IP στο PC, σύμφωνα με τις αναλυτικότατες οδηγίες που υπάρχουν στο ίδιο site, σε .pdf. Με το νέο firmware, ο AVR-4306 δέχεται πλέον σήμα 176KHz από HDMI (όπως π.χ. από το audio upsampling του Playstation 3), ενώ είναι και σαφώς πιο γρήγορος στην αναζήτηση αρχείων μουσικής, τόσο από iPod όσο και από USB MP3 player και φυσικά και μέσω δικτύου για αρχεία από το PC music library.

Όσο για το βάρος, ω ναι, είναι 18,5 κιλά... Γι' αυτό και λέω χέρι με χέρι η παράδοση, με τη συμβολή αυτοκινήτου για τη μεταφορά... :grandpa:

Re: Απάντηση: Πωλείται (ένας ακόμη) Denon AVR-4306

Βεβαίως τον αναβάθμισα! Από το http://firmware.denon-online.eu/, δίνοντας το serial number σου δίδεται και το κατάλληλο αρχείο. Η αναβάθμιση έγινε με laptop και συνεστραμμένο καλώδιο ethernet. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται η μεσολάβηση router. Απλά δίνεις τις κατάλληλες IP στο PC, σύμφωνα με τις αναλυτικότατες οδηγίες που υπάρχουν στο ίδιο site, σε .pdf. Με το νέο firmware, ο AVR-4306 δέχεται πλέον σήμα 176KHz από HDMI (όπως π.χ. από το audio upsampling του Playstation 3), ενώ είναι και σαφώς πιο γρήγορος στην αναζήτηση αρχείων μουσικής, τόσο από iPod όσο και από USB MP3 player και φυσικά και μέσω δικτύου για αρχεία από το PC music library.

Υπαρχει και στα αγγλικα ?http://firmware.denon-online.eu/,

Restorator σ ευχαριστώ πολύ, ειχα βρει την αναβαθμιση και το πως γίνεται, αλλά την φοβήθηκα...λόγω γερμανικών! Αν λες ότι δεν υπήρξε πρόβλημα θα την κάνω σίγουρα το Σαβ/κο. Πρόβλημα σύνδεσης δεν έχω, αφού ο 4306 είναι ήδη συνδεδεμένος με τον υπολογιστή του σπιτιού με καλωδιο δικτύου και χειρίζομαι το web interface του (του έχω δώσει και στατική ip στο δίκτυο μου), ενω μπορω να σώσω και τα σεττιγκς με αλλο πρόγραμμα της Denon ώστε να τα επαναφέρω μετά την αναβάθμιση.
Λοιπόν παίδες πάρτε γρήγορα τον 4306 του Restorator...το αφεντικό τρελλάθηκε και το σκοτώνει το μηχάνημα! Σπεύσατε πριν ...συνέλθει και ανεβάσει την τιμή στο σωστό επίπεδο!

To Σάββατο αναβάθμισα και τον δικό μου 4306 με επιτυχία σύμφωνα με τις υποδείξεις του Restorator (και δεν χαθηκαν και τα σεττιγκς), οπότε να ευχαριστήσω άλλη μιά φορά!

Απάντηση: Re: Πωλείται (ένας ακόμη) Denon AVR-4306

To Σάββατο αναβάθμισα και τον δικό μου 4306 με επιτυχία σύμφωνα με τις υποδείξεις του Restorator (και δεν χαθηκαν και τα σεττιγκς), οπότε να ευχαριστήσω άλλη μιά φορά!

Παρακαλώ, παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! -bye-

Ο ενισχυτής επωλήθη κύριοι! Σας ευχαριστώ όλους θερμά. :grinning-smiley-043

Ο 3806 αναβαθμίζεται με τον ίδιο τρόπο?Δε τα καταφέρνω στα γερμανικά βρε παιδιά!!:bigcry:

Ο 3806 αναβαθμίζεται με τον ίδιο τρόπο?Δε τα καταφέρνω στα γερμανικά βρε παιδιά!!:bigcry:

Είχα και εγώ την ήδια απορία αλλά μετα σκεύτικα οτι ο 3806 που έχω δεν έχει lan
οπότε ποιός ο λόγος της αναβάθμισης?