ΠΩΛΕΙΤΑΙ "EPSON TW 600"

Status
Not open for further replies.

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Πωλείται βιντεοπροβολέας "EPSON TW 600" σε άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση.
Εχει "γράψει" περίπου 750 από τις 3.000 ώρες του, όλες σε cinema black 2 mode.(eco mode)
Διακρίνεται για το μεγάλο οπτικό zoom 1.5X, και το οριζόντιο και κάθετο lens shift, χαρακτηριστικά που υποδηλώνουν μεγάλη ευκολία στην τοποθέτηση του.
Διαθέτει μεταξύ άλλων, είσοδο HDMI και Component.
Υπάρχει η συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα του.

TIMH: 350

[FONT=Arial,Helvetica]Brightness[FONT=Arial,Helvetica] (Lumens)[/FONT] :[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica]1600 ANSI[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica]Contrast[FONT=Arial,Helvetica] (Full On/Off)[/FONT] :[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica]5000:1
[/FONT]Audible Noise:
Eco-Mode: 26.0 dB
[FONT=Arial,Helvetica]Lamp:[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica]Eco-Mode Life:[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica]3000 hours[/FONT]

attachment.php
attachment.php

[FONT=Arial,Helvetica]
[/FONT]

Attachments

• tw600_front.jpg
    tw600_front.jpg
    18 KB · Views: 273
  • tw600_back.2.jpg
    tw600_back.2.jpg
    24.5 KB · Views: 278
  • tw600_tx.jpg
    tw600_tx.jpg
    15.4 KB · Views: 8
  • tw600_back.jpg
    tw600_back.jpg
    13.6 KB · Views: 7
  • tw600_front.2.jpg
    tw600_front.2.jpg
    17.3 KB · Views: 8
Σου έχω στείλει με pm το τηλέφωνο μου από τις 15-12.
Με μια κλήση θα είχαν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα σου.

Ο 600άρης κυκλοφορεί μόνο σε λευκό χρώμα και ο δικός μου είναι πλέον εκτός εγγύησης.
Δεν είναι καταπονημένος και διευκρινιστικά αναφέρω ότι λειτουργεί με την πρώτη λάμπα.

Θεωρώ πλέον το ενδιαφέρον σου διερευνητικό και δεν μπορώ να αναστέλλω άλλο την πώληση.

Δεν σου ειπα να την αναστειλλεις απλα το σκεφτομε μπορεις να τον δωσεις οποτε θελεις και σε οποιον θελεις ουτε ειπα να μου τον κρατησεις.

Status
Not open for further replies.