Πωλειται Harman Kardon AVR 255

dimx2

Senior Member
29 December 2006
504
Chania
Γεια σας,

ο κολητος μου πουλαει ενα Harman Kardon AVR 255 σε αριστη κατασταση εμφανισιακα και λειτουργικα, λογω αναβαθμισης.

Μικρη λεπτομερεια ειναι το γεγονος οτι ο ενισχυτης βρισκεται στα Χανια Κρητης οποτε οπως καταλαβαινετε θα πρεπει να γινει αποστολη με το ταχυδρομειο.

Τιμη 250 ευρω.

Ευχαριστω

Δημητρης

Attachments

• DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    63.3 KB · Views: 1,118
  • DSC_0020.jpg
    DSC_0020.jpg
    52.3 KB · Views: 1,120
Δηλωνω ενδιαφερων,αλλα θα σε πω σιγουρα αυριο γιατι ειναι για εναν φιλο μου.

Μιλησα μαζι του τον ενδιαφερει αλλα δεν μπορει αυτην την στιγμη να τον αγοραση,εκανε κατι εξετασεις στον μικρο και τρεχει στους γιατρους,με ειπε μετα απο 15/2.
Επειδη δεν μπορω να σε δεσμευσω με τον ενισχυτη,αν βρεθει κανεις αλλος δωσε τον,αν υπαρχει και μετα απο 15/2 το πιθανοτερο ειναι να τον παρει.

Μιλησα μαζι του τον ενδιαφερει αλλα δεν μπορει αυτην την στιγμη να τον αγοραση,εκανε κατι εξετασεις στον μικρο και τρεχει στους γιατρους,με ειπε μετα απο 15/2.
Επειδη δεν μπορω να σε δεσμευσω με τον ενισχυτη,αν βρεθει κανεις αλλος δωσε τον,αν υπαρχει και μετα απο 15/2 το πιθανοτερο ειναι να τον παρει.

Φιλε μου κανενα προβλημα, προς το παρον ο ενισχυτης παραμενει στην κουτα του.. Ευχομαι περαστικα στο παιδακι του φιλου σου!

Καλησπερα απο Ηρακλειο
Ηθελα να ρωτησω μιας και ψαχνει ενας φιλο φτηνο av για να ξεκινησει σιγα σιγα
ποσα χρονια τον εχει και αν η τιμη ειναι τελικη?

Ευχαριστω
Μακης
6932 601 103

Καλησπερα απο Ηρακλειο
Ηθελα να ρωτησω μιας και ψαχνει ενας φιλο φτηνο av για να ξεκινησει σιγα σιγα
ποσα χρονια τον εχει και αν η τιμη ειναι τελικη?

Ευχαριστω
Μακης
6932 601 103

Καλημερα Μακη,

ο ενισχυτης αγοραστηκε 10/11/08 απο το eshop (550 ευρω)και υπαρχει η αποδειξη αγορας. Απο οσο γνωριζω αυτη ειναι η τιμη.

Αν θελεις κατι αλλο στειλε π.μ.

Σ' ευχαριστω!