Πωλείται HTPC

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
HTPC με Athlon X2 4200 Socket 939, 1GB RAM (2*512) DDR, σκληρός δίσκος 500GB SATA (εντός εγγύησης για ένα χρόνο ακόμα), VGA ATI HD2600 PCI-E με H.264/AVC/MPEG-2 acceleration (blueray playback με 15% cpu usage) και HDMI video και audio, μητρική micro-ATX με nvidia chipset και onboard VGA που έχει μόνο MPEG2 acceleration (γι' αυτό και του έβαλα extra VGA αργότερα) LG DVDROM και case το Coolermaster ATC-610 Black με τροφοδοτικό 400W. Μπορεί να πάρει 3 PCI.

file.php

file.php

Πωλείται 250 ευρώ, συζητήσιμη.

Μπορεί να συνδιαστεί με DVB-S2 δορυφορική κάρτα για λήψη HDTV (είχα μία Hauppauge HVR-4000 που τώρα θα μπει στο νέο HTPC).

Επιπρόσθετα πωλείται κάρτα TV Tuner ATI Theater 550 με hardware MPEG2 encoder για αναλογικά επίγεια κανάλια + usb remote control της Cyberlink (30 ευρώ) και κάρτα wireless (20 ευρώ).

Κριτική για την τιμή καλοδεχούμενη.

Επειδή οι εικόνες του κουτιού δε φαίνονται, τις ανεβάζω εδώ.

Attachments

• directron_2019_171226628.gif
    directron_2019_171226628.gif
    6.7 KB · Views: 205
  • popent.jpg
    popent.jpg
    7 KB · Views: 256
αφού θες κριτική για την τιμή, πάρτην...

νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή και με βάζεις σε πειρασμό μιας και ξέρω με πόσο μεράκι είναι φτιαγμένο! -bye-

Με 80ρη δίσκο SATA (αντί για τον 500ρη), στα 220 ευρώ. Η τιμή με 500ρη παραμένει η ίδια.

Με ενδιαφέρουν τα εξής βασικά!

1.Το case.Μπορείς να μου πείς ύψος και βάθος?Τι χρώμα είναι και σε τί κατάσταση.

2.Επίσης το τροφοδοτικό τι μάρκα είναι?

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

Αν το σπασεις θα ηθελα και εγω μια τιμη για την ATI HD2600 PCI-E ..

(ποια υλοποιηση ειναι ?)

Δεν σπάει το σύστημα. Αν δεν πωληθεί για λίγες μέρες ακόμα, θα αποτελέσει τη βάση για το σύστημα της κρεβατοκάμαρας. Προτιμούσα να έβαζα ένα popcornhour εκεί, λόγω κυρίως χαμηλότερης κατανάλωσης.

Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ένα μικρό ξυσιματάκι (3 χιλιοστά περίπου) στο πάνω πίσω μέρος, με λίγο μαύρη μπογιά (μαρκαδόρο) εξαφανίζεται κι αυτό.
Οι διαστάσεις είναι: (W) 423 (H) 140 (D) 445 (mm). Το χρώμα είναι μαύρο, το έγραψα στο πρώτο post.
Το τροφοδοτικό είναι ένα απλό 420W, στο οποίο έχει αλλαχτεί ο 120mm ανεμιστήρας για να είναι αθόρυβο.
Η ATI HD2600XT είναι saphire.

Μπορει να παιξει ανετα και κανονικα bluray-hddvd ripped στο σκληρο καθως και .mkv 1080p ?
Εχεις δοκιμασει τετοια αρχεια ?

Ότι παίζει με hardware acceleration παίζει OK. Να πω την αλήθεια iso από bluray/hddvd δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά είχα δοκιμάσει δισκάκια, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην παίζουν. Για mkv που δεν παίζουν με HA (level 5.1 κτλ), η cpu δεν αρκεί για 100% απροβλημάτιστη αναπαραγωγή, αν και δεν έχω δοκιμάσει με το νέο coreavc. Πχ από το Planet Earth η σκηνή με τα άπειρα πουλιά στην οθόνη, με το παλιότερο coreavc σπάει (με HA παίζει κανονικά φυσικά).

Η αγγελία κλείνει. Θα χρησιμοποιήσω το μηχανάκι στην κρεβατοκάμαρα.

Δοκίμασα και με το latest coreavc 1.8.5, overclocked στα 2,5 (από 2,2) παίζει κανονικά και τα level 5.1 που δε γίνονται accelerate από το DXVA (με load 85%).