πωλείται kuro 5090H

Status
Not open for further replies.

zafeiros

Senior Member
5 March 2009
445
2.5 χρονών . μου εμφάνισε πρόβλημα και δεν έχω τα λεφτά (500 ) για να την φτιάξω. Λειτουργεί κανονικά αλλά μετά από το κλείσιμο μου βγάζει 8 blinks blue led το οποίο είναι μύνημα προστασίας νομίζω. Μετά από κλείσιμο του διακόπτη λειτουργεί κανονικά. Μετα λύπης μου την πουλάω. Δεν υπάρχει καλύτερη TV.
Τιμή αρχικής αγοράς 2200
τιμή πώλησης 400

Απάντηση: Re: πωλείται kuro 5090H

Λίγα δεν ζητάς?
Εξαρτάται πόσο θα κοστίσει η επισκευή της.
Μπορεί να είναι λίγα, μπορεί και πολλά. ;)

@zafeiros
Η τηλεόραση πρέπει να πάει για έλεγχο. Εκεί θα κριθεί αν έχει μέλλον ή όχι. Αν είναι πρόβλημα πάνελ, ξέχασε το.

Αν και ο zafeiros αναφέρει πλήρως την βλάβη που έχει η τηλεόραση και τον τρόπο/κόστος άρσης της στο αρχικό post της αγγελίας, ας παραθέσω και το ιστορικό σχετικά με την βλάβη και τις ενέργειες που έκανε, από το νήμα Pioneer Kuro 9th generation .

ΠΑίδες καλημέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την 5090Η. Blinking blue led (8 φορές) και δεν ανάβει. Ξέρει κανεις τι συμβαίνει?

Εχει ενεργοποιηθεί κάποιο εσωτερικό κύκλωμα προστασίας. Πάτησε το κουμπί για να κλείσει, βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας απ' την πρίζα, και άφησέ την εκτός ρεύματος για 4-5 λεπτά. Ξαναβάλε το καλώδιο στην πρίζα και πάτησε το κουμπί για να ανοίξει. Αν εξακολουθήσει να κάνει το ίδιο, δυστυχώς θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το service.

Το παρακάτω είναι από το 2007.... http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/636859-pioneer-plasma-blinking-standby-light-help.html

attachment.php

...δεν ξέρω αν ισχύει και για τις επόμενες γενιές (υποθέτω ότι ισχύει), για αρχή κάνε αυτό που είπε ο Κώστας (το γράφει και παραπάνω).

Ευχαριστώ παίδες. Όντος το power down για αρκετή ώρα δούλεψε. Μίλησα και με το service. Δυστυχώς μάλλον πρόκειται είτε για αστοχία της κεντρικής πλακέτας η κάποιο καλώδιο της κεντρικής πλακέτας δεν πατάει καλά και και στέλνει corrupted data.

την πάτησαααα

Παίδες την πάτησα τελικά.... το ανταλλακτικό που χρειάζεται κοστιζει 400 ....πλακέτα λέει το service.... δυστυχώς δεν έχω τα λεφτά για να την φτιάξω.

Δυστυχώς ένας χρόνος μόνο εγγγύηση ήτανε...Δεν έχει κανένα πρόβλημα το πανελ. Είναι εξαιρετικό. ΚΑνένα απολύτως προβληματικό πικσελ. Εϊναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει από τηλεόραση. Αλλά μου κόψανε τον μισθό αυτό το μήνα κατα 30% και δεν έχω να δώσω τα λεφτά για το ανταλλακτικό(~400-500 μαζί με εργατικά). Έτσι κι αλλιως όμως μπορεί κανεις να δει ότι η τηλεόραση έχει πληρως λειτουργικό πανελ αφού όπως έιπα και παραπάνω η TV ανοίγει κανονικά και παιζει τέλεια.

CZOUN ευχαριστώ για την παράθεση του ιστορικού .... τέλειος

Last edited:
Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση βρίσκεται στο service και περιμένει (για λίγο μόνο) να παραγγελθεί το ανταλλακτικό. Εάν καποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλλει τα χρήματα για το ανταλλακτικό και όταν επισκευαστεί και του την στείλλω τα δώσει και τα υπόλοιπα. Για να μειώσω την αβεβαιότητα δηλώνω ότι εάν η τηλεόραση δεν φτιαχθεί με το ανταλλακτικό αυτό και μεγιστο κόστος πχ 550 τότε θα επιστρέψω πληρως το ποσο που μου έχει στείλλει άμεσα.

Βρε συ, οι kuro που αγοράστηκαν απ' τους Platinum dealers της Intersys to 2009, έχουν 3 χρόνια εγγύηση.

Από που την αγόρασες;

Φίλε Zafeiros μην κάνεις την βλακία και την δώσεις. Εάν η τηλεόραση έχει αγοραστεί Ελλάδα και είναι κάτω από τρία χρόνια, η Intersys είναι υποχρεωμένη να την φτιάξει. Έστω και εάν περιμένεις κάνα τρίμηνο, στο τέλος θα δικαιωθείς.
Για δώσε πληροφορίες να σε βοηθήσουμε.

ρεσυ ζεφειρος εδω αθηνα εισαι?? παντως αν εχεις ορεξη κουραγια και χρονο πανω απ ολα κυνηγησε το οπως σου λενε κ τα παιδια. Σιγουρα και η ιντερσυς δε προκειτε να σου ριξει ροδοπεταλα καθε φορα που θα την επισκεφτεσαι αλλα νομιζω με τετοιο εργο τεχνης αξιζει το κοπο!!

ΠΑίδες την πήρα από ΜΑΚΡΟ και service έιχε η τηλετεχνική. ΘΑ ξαναρωτήσω για το θέμα της εγγύησης . Ευχαριστώ παιδιά. ΚΑι εγώ στενοχοριέμαι πολύ με αυτή την κατάσταση γιατι την γούσταρα πολύ. Είμαι Ηράκλειο Κρήτη.

Καλημέρα και καλό αποκαλόκαιρο (καλό φθινόπωρο) σε όλους. Μόλις επέστρεψα από επαρχία μετά από παρατεταμένη λόγω υποχρεώσεων παραμονή μου.

Φίλε zafeiros, από όπου κι αν την πήρες, το λογικό είναι η TV να έχει την εγγύηση της Intersys, εφ' όσον πουλήθηκε στην Ελλάδα, εκτός κι αν έπεσες σε καμιά παραεισαγωγή, που μάλλον το βλέπω δύσκολο για Kuro 50άρα και μάλιστα τελευταίας γενιάς.

Αυτό θα στο λέει λογικά η απόδειξη του καταστήματος και η συσκευασία θα πρέπει να περιείχε και το έντυπο εγγύησης της Intersys. Σε κάθε περίπτωση, στην Intersys πρέπει να τηρούν αρχεία με τα S/N των τηλεοράσεων, άρα αν έφυγε από αυτούς, θα το έχουν. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ είναι να έχεις την απόδειξη αγοράς.

Καλημέρα και πάλι.
-

Αν είναι από makro μάλλον είναι παραεισαγωγης ...Ασε που προφανώς δεν είναι platinum partner ...

Και αν είναι παραειγωγη τι σημαίνει? αυτός που στην πουλάει είναι υπεύθυνος, και εγω είχα αγοράσει τιβι απο μακρόχρονη αλλα εγγυήθηκε το μακρο καθώς ήταν παραεισαγωγη. Εγω κάτι άλλο θα ρωτήσω που εχω απορία. Μια τηλεόραση που έχει αποσυρθεί σχεδόν 2 χρόνια τώρα και η εταιρία σταμάτησε εντελώς την παραγωγή τιβι με ποιον τροπο σε καλύπτει εντός εγγύησης? έχει ίδια να σου δώσει του κουτιου?

Φανταζομαι οτι η εγγυηση καλυπτει στην περιπτβση αυτη τουλαχισυον τα ανταλλακτικα.
Το οτι σταματησε η παραγωγη της συγκεκριμενης δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα.

Και αν είναι παραειγωγη τι σημαίνει? αυτός που στην πουλάει είναι υπεύθυνος, και εγω είχα αγοράσει τιβι απο μακρόχρονη αλλα εγγυήθηκε το μακρο καθώς ήταν παραεισαγωγη. Εγω κάτι άλλο θα ρωτήσω που εχω απορία. Μια τηλεόραση που έχει αποσυρθεί σχεδόν 2 χρόνια τώρα και η εταιρία σταμάτησε εντελώς την παραγωγή τιβι με ποιον τροπο σε καλύπτει εντός εγγύησης? έχει ίδια να σου δώσει του κουτιου?

Ναι αλλα οχι για 3 χρονια.
Η νορμαλ εγγυηση της kuro ειναι ενα ετος απο την pioneer.

Status
Not open for further replies.