Πωλείται Panasonic 50G20 με εγγύηση/ απόδειξη αγοράς

Status
Not open for further replies.

DiPeRR

Established Member
31 October 2007
117
Πωλείται σε άριστη κατάσταση η Panasonic 50G20 αγορασμένη από Πλαίσιο το καλοκαίρι του 2010.

Ιστορικό panel

Ο φώσφορός της έχει γίνει break in για τις πρώτες 200 σε THX mode και γενικά έχει προσεχθεί πάρα πολύ το περιεχόμενο που προβάλλει, από 720p και πάνω! SD τηλεοπτικό πρόγραμμα και λοιπά δεν είχαν "θέση" στις 50 ίντσες... :smash:.

Προβάλλει σχεδόν 3 ταινίες την εβδομάδα, οπότε υπολογίζω ότι πρέπει να έχει κοντά 2500 - 3000 ώρες.

Κατάσταση panel

Άριστη σε εμφάνιση χωρίς "αράχνη" από microfibre πανάκι του εμπορίου, αφού την περιποιούμαι με ειδικό πανάκι της EIZO για panels. Είδωλα, burn in, "καψίματα λογότυπων" και λοιπά είναι άγνωστες λέξεις.

Εξωτερική κατάσταση

Άψογη καθώς έχω διατηρήσει την προστατευτική ζελατίνα του εργοστασίου στο μαύρο border του panel, για αποφυγή γρατζουνιών. Παρ' όλο όμως της εκτεταμένης προσοχής μου, η βάση της Panasonic έχει αποκτήσει "γραμμώσεις" οι οποίες φαίνονται μόνο στην αντανάκλαση του φωτός και από απόσταση 30 εκ.

Βρίσκομαι Αθήνα και μπορείτε να ρωτήσετε όσους έχουν αγοράσει TV από εμένα, πόσο τις προσέχω και τις περιποιούμαι. Συσκευασία δεν υπάρχει καθώς την κράτησα μόνο για το πρώτο 6μηνο.

Τιμή 800 συζητήσιμη.

Και ένα update με φωτογραφίες που θέλησαν κάποιοι φίλοι.

cuome.jpg

dy642d.jpg

2sah00k.jpg

ΑΣΧΕΤΟ: Ποιά ταινία έχεις βάλει? (κυρίως για την 2η φωτο)

Σκεφτομαι να ανεβω σε 60αρα και ισως 3D, για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος λογω active glasses.

Μετά από πολύ καιρό ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για νέα τηλεόραση.

Μειώνεται η τιμή στα 700 . Η κατάστασή της παραμένει το ίδιο άψογη. Διορθώνω τις ώρες λειτουργίες οι οποίες είναι 1140+ με 950+ ανοίγο-κλεισίματα.

Οποιαδήποτε ερώτηση - απορία έχετε επικοινωνείτε μέσω pm.

Επειδή αρκετοί ρωτάνε, η Panasonic G20 μπορεί να σταλεί στην επαρχία εφόσον αναλάβετε την ευθύνη της μεταφοράς. Συσκευασία υπάρχει με τα φελιζολ - προστατευτικά. Επίσης η εγγύηση έληξε πριν λίγο καιρό χωρίς βέβαια να παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η τιμή διαμορφώνεται στα 650 .

Η τιμή είναι συζητήσιμη καθώς η Panasonic πιάνει "χώρο" και πρέπει οπωσδήποτε να φύγει. Κάθε έλεγχος δεκτός κατόπιν συνεννόησης.

Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Τελευταία τιμή στα 570 . Μετά θα ψάξω τους "γονείς" της, να ζητήσω το χέρι της! :P

Status
Not open for further replies.