Πωλείται Roksan Kandy LIII

Status
Not open for further replies.

johnpantazo

New member
10 March 2009
83
Πωλείται ο χιλιοβραβευμένος ολοκληρωμένος ενισχυτής Roksan Kandy Liii (χρώμα μαύρο με τηλεχειρισμό) λόγω μετάβασης στον χώρο του home cinema. Ο ενισχυτής είναι σε άριστη κατάσταση, αγορασμένος πριν 15 μήνες από το Λονδίνο. Υπάρχει συσκευασία, η απόδειξη αγοράς και τα manual. Για τον ήχο του δεν χρειάζεται να πω κάτι, με μία αναζήτηση στο google θα καταλάβετε. Ο ενισχυτής είναι καταπληκτικός! Έπαιζα με τα B&W 685, το DacMagic και το m2tech μέσω pc και ήμουν καταενθουσιασμένος.
Ενδεικτικά:
http://www.superfi.co.uk/index.cfm/p...roduct_ID/2913
Τιμή 450 (με τα έξοδα αποστολής δικά μου).
Περιοχή Καστοριά.

Επίσης συζητάω ανταλλαγή με έναν από τους παρακάτω av ενισχυτές:
Denon 4310 ή Onkyo 3007 και την καλύπτουμε τη διαφορά.

Last edited:
Τον πουλάς για κάποιο λόγο; έχει κάποιο πρόβλημα; Πουλάς μαζί μήπως και το dac magic με το m2tech; Με ενδιαφέρει πάρα πολύ εάν είναι σε άριστη κατάσταση ο ενισχυτής καθώς και εάν πουλάς και τα υπόλοιπα πακέτο πες μου μία τιμή.

Όπως γράφω και αρχικά από τον ενισχυτή είμαι τουλάχιστον ενθουσιασμένος! Είναι άψογος! Τον πουλάω γιατί αλλάζω σπίτι και από το μικρό δωμάτιο που άκουγα μουσική, μπαίνω σε ένα μεγάλο σαλόνι το οποίο σε προκαλεί να σετάρεις home cinema. Άρα πάω σε av ενισχυτή και ψάχνω για ηχεία. Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα θα τον κρατούσα. Το σκεφτόμουν και το συζητούσα μέρες τώρα για την πιθανότητα πώλησής του. Τελικά αποφάσισα να τον πουλήσω, χωρίς να αποτελεί μονόδρομο βέβαια.
Όσο αναφορά το DacMagic και το m2tech, ναι τα δίνω και αυτά αλλά με ξαφνιάζεις γιατί είχα σε προτεραιτότητα την πώληση του ενισχυτή. Με την αγορά του av δεν θα μου χρειάζονται πλέον και τα 2. Το dac, χρώματος μαύρου το έχω κάπου 15 μήνες τώρα και έχω αγοράσει ένα καλύτερο τροφοδοτικό από το μανίσιο του, το οποίο τελικά έκανε δουλειά (παρότι δεν είναι κάποιο από τα επώνυμα Russ Andrews κτλ). Υπάρχει η απόδειξη αγοράς και η συσκευασία του. Το m2tech το αγόρα πριν 5 μήνες και επίσης υπάρχει η απόδειξη και η συσκευασία (η οποία συσκευασία είναι ένα απλό χάρτινο κουτί).

Τιμή για το dac και m2tech δεν μου έδωσες. Αν τα πάρω και τα 3 μαζί πόσο τα εκτιμάς;

800 ευρώ για ενισχυτή, dacmagic και m2tech. Στα υπ' όψιν ότι το dac έχει extra τροφοδοτικό το οποίο κάνει δουλεία τελικά σε σχέση με το φθηνό που είχε από το εργοστάσιο και ο ενισχυτής έχει extra το βραβευμένο από το what hi-fi καλώδιο ρεύματος της clearer audio.

καταρχήν sorry για την καθυστερημένη απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι πουλαώ το dac και το m2tech μόνο εάν πουλήσω τον ενισχυτή. Γιατί εάν δεν τον πουλήσω, θα τον κρατήσω όπως είναι σετ μαζί με τα υπόλοιπά του καλούδια. Εξαλλου εάν δεν πουλήσω τον ενισχυτή, θα χρειαστώ όπωσδήποτε και το dac και το m2tech μιας και παίζω από τον υπολογιστή μου μουσική. Εάν πωληθεί θα σας ενημερώσω για να σας δώσω τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ!

υπάρχει ακόμη ο ενισχυτής? Πωλούνται όλα μαζί ή μόνο ο Roksan και εφόσον πουλήσεις τον Roksan πουλάς και τα άλλα. Τιμή για τον Roksan;

Ναι υπάρχει και εξακολουθώ να τον πουλάω. Μόνο τον ενισχυτή (σε πρώτη φάση τουλάχιστον).

Νέα και τελική τιμή για τον ενισχυτή 400ευρώ με τα μεταφορικά δικά μου.

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ο ενισχυτής, το πρόβλημα είναι ότι πληρώνομαι σε 15 μέρες. Αν έχεις τη δυνατότητα να τον κρατήσεις, μπορώ να σου καταθέσω μια προκαταβολή, ως δέσμευση. Διαφορετικά με το καλό να τον πουλήσεις. Γιάννης.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, παρακαλώ η αγγελία να κλείσει. Ο ενισχυτής πουλήθηκε

Status
Not open for further replies.