πωλειται συστημα 5.1 Crystal Audio

vazelos

Senior Member
17 October 2010
650
ΨΑΧΝΑ
μπροστινά ηχεία: Crystal A THX-T3 370e
κεντρικό ηχείο: Crystal A THX 70e
περιφερειακά πισω ηχεία: Crystal A THX-D 160e
υπογούφερ: Crystal A THX 10 120e

αν να τα παρει ολα μαζι καποιος θα γινει καλυτερη τιμη

και ποια ειναι τα ηχεια

http://avclub.gr/forum/showthread.php/97121-Και-το-δικό-μου-φτωχικό

κεντρικό ηχείο: Crystal A THX
περιφερειακά πισω ηχεία: Crystal A THX-D

κρατουνται μεχρι την Τεταρτη θα ειδοποιησω αν δεν φυγουν.
ευχαριστω πολυ

Καλημέρα. Το σκέφτομαι για τα Crystal A THX-T3. Δυο ερωτήσεις αν μπορείς. Τα μεταφορικά ποιος θα τα επιβαρυνθεί; Υπάρχει περίπτωση να βρεθείς Αθήνα και να τα δω πριν την αγορά;

εχουν μεινει μονο τα Τ3
μπροστινά ηχεία: Crystal A THX-T3 330e
παρακατω δεν παει,μονο παραλαβη απο το χωρο μου διοτι δεν εχω συσκευασιες και για δειτε απο κοντα την κατασταση των ηχειων,δεν υπαρχει δυνατοτητα ακροασης.
ευχαριστω πολυ

μπροστινά ηχεία: Crystal A THX-T3 310e
παρακατω δεν παει,μονο παραλαβη απο το χωρο μου διοτι δεν εχω συσκευασιες και για δειτε απο κοντα την κατασταση των ηχειων,δεν υπαρχει δυνατοτητα ακροασης.
ευχαριστω πολυ

μια τελευταια προσπαθεια
μπροστινά ηχεία: Crystal A THX-T3 300e
μονο παραλαβη απο το χωρο μου διοτι δεν εχω συσκευασιες και για δειτε απο κοντα την κατασταση των ηχειων,δεν υπαρχει δυνατοτητα ακροασης.
ευχαριστω πολυ

Re: Απάντηση: πωλειται συστημα 5.1 Crystal Audio

Καλησπέρα , με ενδιαφέρουν τα μπροστινά αν υπάρχουν ακόμα. Στείλε μου μήνυμα να συνεννοηθούμε αν γίνεται. Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: πωλειται συστημα 5.1 Crystal Audio

Καλησπερα φιλε,ενδιαφερομαι για τα ηχεια, απο Θεσσαλονικη ειμαι, δεν μ πειραζει που δεν εχει συσκευασια.στειλε μου π.μ αν υπαρχουν ακομα να το κανονισουμε. Ευχαριστω.

μια τελευταια προσπαθεια
μπροστινά ηχεία: Crystal A THX-T3 280e
μονο παραλαβη απο το χωρο μου διοτι δεν εχω συσκευασιες και για δειτε απο κοντα την κατασταση των ηχειων,δεν υπαρχει δυνατοτητα ακροασης.
ευχαριστω πολυ

250 ευρο τελευταια προσφορα
μπροστινά ηχεία: Crystal A THX-T3
ευχαριστω πολυ