Πωλείται Toshiba 32WLT68PG + διαφορα

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Πωλείται Toshiba 32WLT68PG

Αγορασμενη τον Δεκεμβριο, εντος εγγυησης, σε αριστη κατασταση.

Specs:
HD Ready Panel με ανάλυση 1366x768, Active Vision 100Hz, λόγος αντίθεσης 3500:1, φωτεινότητα 500cd/m2, προοδευτική σάρωση, επίγειος ψηφιακός δέκτης (DVB), σύστημα ήχου από την Onkyo, ηχος Nicam Stereo με εφέ SRS WOW 3D 20W RMS.
Την χρησιμοποιουσα με HTPC με καλωδιο DVI-HDMI κανονικα σε 1366X768

Εχει τις εξης είσοδους : 3 HDMI, 2 Scart, PC input, composite, component Εχει απο την μανα του περιστρεφόμενη βάση και την δινω μαζι με την βαση τοιχου που την ειχα που επιτρεπει στο να παιρνει και κληση η τελεοραση.

Ασχετο αλλα επισης πουλαω 5 wireless μοντεμ ρουτερ ADSL2+ για ISDN. Ολα δουλευουνε τελεια, κανενα προβλημα. Τα δε US Robotics 9108 μπορουνε να φλασαριστουνε και να γινουνε PSTN απο ISDN.

Τα ρουτερ ειναι :

2 X Zyxel 660HW 55 ευρω το ενα
1 Linksys WAG354G 60 ευρω
2 USR 9108 MaxG 60 ευρω το ενα

Οποιος θελει τιμη για την τηλεοραση μπορει να μου στειλει ενα πμ για να του απαντησω.

Το κανω εγω Μιχαλη. Το εχω κανει ηδη σε αυτο που ητανε ISDN. Το αλλο ειναι PSTN ετσι κι αλλιως αλλα γινεται και το αναποδο αμα θελεις και οποτε θελεις.

Ναι εχω και μαμα pstn και φλασαρισμενο, καμμια διαφορα δεν εχουνε απολυτως, ακριβως το ιδιο δουλεουνε..οποιο θελεις παιρνεις

greg σου έχω στείλει πμ κ περιμένω...

Μιχαλη μου σε ξεχασα ρε φιλε τοσο καιρο sorry, χιλια συγνωμη, ειλικρινα φιλε :BDGBDGB53:. Εγω το δικο μου το 9108 το εδωσα αναγκαστικα στην μανα μου τελικα και ο κουμπαρος μου αποφασισε να κρατησει τον δικο του.

αν ισχύει ακομα να ρωτήσω την τιμή???
ευχαριστώ

Εχεις πμ. ευχαριστω

Υπάρχει διαθέσιμο άλλο 9108?

Ισχυει οτι εγραψα και στον Μιχαλη. Ακομα βεβαια εχω διαθεσιμα τα
2 X Zyxel 660HW 50 ευρω το ενα
1 Linksys WAG354G 50 ευρω

Mια τιμη για την τηλεόραση κι εδω :)

Εχεις πμ. ευχαριστω

Απλα να πω οτι η τηλεοραση ειναι πακεταρισμενη στην αποθηκη μου απο τοτε που εβαλα την αγγελια, καθως πηρα αμεσα αλλη. Δεν την παρακολουθουσα την αγγελια γιατι αντιλαμβανομαι οτι οι τιμες εχουνε πεσει δραματικα το τελευταιο διαστημα γιαυτο και ειχα αποφασισει να την παω στο εξοχικο μου απο το να την δωσω σε τιμη ξεφτιλα. Οποτε η τιμη που εχω στειλει στο πμ ειναι τελικη. Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Η τηλεόραση πουλήθηκε. Ευχαριστώ.

Υπάρχουνε ακόμα τα ISDN modem routers

2 X Zyxel 660HW 50 ευρω έκαστος
1 Linksys WAG354G 50 ευρω

-bye-