Polk Audio Αξιζουν?

graphist83

Established Member
16 September 2007
189
Γλυφαδα
Στην Ελλάδα δεν είναι πολύ γνωστή αλλά στην Αμερική θεωρείτε από τις πολύ δυνατές σε Hi-Fi και Home Cinema.Το έψαξα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα η σειρά RTi.Επίσης πέρασα και από την directed και τα άκουσα κιόλας....εμένα μου έκαναν πολύ καλή αίσθηση πάντως και το σκέφτομαι σοβαρά....

Φιλε μου πως σου φάνηκαν? Οταν τα ακουσες δηλαδη πως θα τα περιεγραφες. Μενω Αθηνα και η directed μου ειναι λιγο δυσκολο να την επισκευτω. (Ειδικα τωρα με τα 10 διοδια και την βενζινη στο 1,64 θελω δανειο για να ανεβω...)

Ωραίος ήχος καθαρός με καλό μπάσο και καλές ψιλές...ότι πρέπει για το σπίτι μου και από εμφάνιση αν σε ενδιαφέρει δεν πάει πίσω.Σκέφτομαι να την κάνω την αγορά RTi A7 σε καλούλα τιμή...Πάντως αν και εσύ ενδιαφερθείς πιο σοβαρά μην τα σκεφτείς τα μεταφορικά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δώσεις για αγορά και θεωρώ σημαντικό να τα ακούσεις εσύ ο ίδιος.Πάρε τους κιόλας κανένα τηλέφωνο μήπως έχουν κανένα υποκατάστημα Αθήνα ή συνεργάζονται με κανέναν εκεί ή κάτι τέτοιο ....και το σκέφτεσαι τζάμπα το ταξίδι.