Poll για τοποθεσία της συνάντησης tool-a-holics - ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30

Τοποθεσία συνάντησης tool-a-holics για την Κυριακή 16 Μαρτίου

• Total voters
    0
  • Poll closed .
17 June 2006
10,696
Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 12:30. Η ώρα πήγε μισή ώρα νωρίτερα μετά από τη συζήτηση που είχαμε.
Ας αποφασίσουμε για το μέρος λοιπόν!

1. Σταθμός μετρό Χολαργός (ΜΠΛΕ γραμμή) - Starbucks
2. Σταθμός μετρό Εθνική Άμυνα (ΜΠΛΕ γραμμή) - Verde (περπάτημα από το σταθμό κάτι λιγότερο από 15 λεπτά, 1.2 km)
3. Σταθμός μετρό Αιγάλεω (ΜΠΛΕ γραμμή) - Μπαρουτάδικο (περπάτημα 5 λεπτά, 600 m)
4. Σταθμός ηλεκτρικού Πευκάκια (Πράσινη γραμμή) - Egalite
5. Σταθμός ηλεκτρικού Φάληρο (Πράσινη γραμμή) - ΝΑΣ (στο μικρολίμανο εκεί που κόψαμε την πίτα μας, περπάτημα κάπου 10 λεπτά, 700 m)

Λίστα συμμετεχόντων
1. Γιώργος Κυριακαράκος
2. Ορέστης (Ali Malik)
3. Babis K.
4. Χιώτης
5. Afam
6. Dimkasta
7. enduras1
8. Μαστρο-Μιχάλης

Last edited:
Ψηφισα, αν και δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα έρθω. Ελπίζω οι ψήφοι μου να μην αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, αν τυχόν δεν έρθω! :BDBDG54:

Ψήφισα Χολαργό, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα και για Verde.

Προστέθηκε η Νερατζιώτισσα - ΤΗΕ MALL που είχα ξεχάσει από λάθος μου...αν θέλει κάποιος να αλλάξει την ψήφο του να μου το πει...

Δεν μπορώ να δώ ούτε πόσα άτομα ψήφισαν ούτε ποιός ψήφισε τι.
Εγώ μπορώ και στο Mall.

Στο mall έρχομαι και ποδαράτος οπότε βάλε και εμένα για εκεί Γιώργο...

έχω την εντύπωση ότι ο Γιώργος μας δεν μας έβγαλε από το verde και απλά μας πρόσθεσε στο mall....

Ναι δεν σας το αφαίρεσα γιατί υπάρχει η δυνατότητα για όσους ψήφους θέλει ο καθένας...είχε ζητηθεί στο άλλο νήμα και εφόσον ήταν εφικτό τεχνικά το άφησα ενεργοποιημένο.
Αν θέλετε να σας το αφαιρέσω πείτε το μου.

Πάντως και πριν προσθέσω τις ψήφους, ήταν 5 άτομα με 6 ψήφους, άρα κάποιος είχε αξιοποιήσει τη δυνατότητα.

Για το 50-50-50 είναι προφανώς Bug της πλατφόρμας...