Poll και στα HD-DVD & Blu-ray

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,323
Το τελευταία διάστημα όλο και περισσότεροι ταινίες
"ανεβαίνουν" σαν νέα thread στην κατηγορία HD-DVD & Blu-ray.

Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε και σε αυτά η δυνατότητα
του poll όπως υπάρχει και στα DVD, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη
αλλά και διασκεδαστική ..... και παίρνει κάποιος στα γρήγορα
και μια γεύση από τις γνώμες του κοινού.

Τι λέτε εσείς? Μήπως θα έπρεπε να καθιερωθεί?

Τα περισσότερα θέματα βέβαια δεν ανοίγονται από τον Κώστα Ποτακίδη
αλλά από διάφορα μέλη, οπότε αν συμφωνείτε θα πρέπει να μας βοηθήσει
και ο Κώστας ως συντονιστής με το να προσθέτει τα poll στα εν λόγω thread.

-bye-

Και όταν υπάρχει η ίδια ταινία και σαν dvd και σαν HD θα υπάρχουν 2 Poll; τι νόημα έχει; αφού θα πρόκειται για την ίδια ταινία.

Στην ουσία τα σχόλια για την HD έκδοση έχουν ενδιαφέρον για την εικόνα και τον ήχο και όχι καθ' αυτή για την ταινία.

Re: Απάντηση: Poll και στα HD-DVD & Blu-ray

Και όταν υπάρχει η ίδια ταινία και σαν dvd και σαν HD θα υπάρχουν 2 Poll; τι νόημα έχει; αφού θα πρόκειται για την ίδια ταινία.

Στην ουσία τα σχόλια για την HD έκδοση έχουν ενδιαφέρον για την εικόνα και τον ήχο και όχι καθ' αυτή για την ταινία.

Ναι ρε συ ετσι ειναι....μονο για τα τεχνικα μιλαμε κυριως,ασχετα που επειδη δεν ειχαμε δει ποτε την ταινια στο σινεμα η κυριως κριτικη γινεται εδω.

Μια αλλη λυση θαταν να μιλαμε για τις ταινιες στις ταινιες και εδω να συζηταμε μονο τα τεχνικα στοιχεια της εκδοσης.

Ναί αλλά επειδή πλέον αρκετοί από εμάς είμαστε "γρήγοροι"
και τις βλέπουμε τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν βγουν σε DVD,
θα πρέπει να περιμένουμε να βγει και σε DVD για να ψηφίσουμε
σε κάποιο Poll?

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μπεί το poll.

Eννοω να ανοιγει θεμα για την ταινια στις νεες κυκλοφοριες ,οχι εδω που αφορα την εκδοση σε υψηλη αναλυση και τα τεχνικα της στοιχεια.

Οσον αφορα την "ταχυτητα" και τα επακολουθα της , ας περιμενουμε να κυκλοφορησει κανονικα η ταινια στις αιθουσες .

Eννοω να ανοιγει θεμα για την ταινια στις νεες κυκλοφοριες ,οχι εδω που αφορα την εκδοση σε υψηλη αναλυση και τα τεχνικα της στοιχεια.

ΟΚ. Σε αυτό μαζί σου ....

Οσον αφορα την "ταχυτητα" και τα επακολουθα της , ας περιμενουμε να κυκλοφορησει κανονικα η ταινια στις αιθουσες .

Για αυτές όμως που κυκλοφορούν στις αίθουσες θα μπορούσε να γίνει κάτι.
Για παράδειγμα το No country for old men που είναι άκρως διχασμένες οι
κριτικές, το να περιμένουμε να βγεί και σε DVD το βρίσκω απλά ανούσιο.
Στην βράση κολλάει το σίδερο .... και θα βοηθούσε και κάποιους να πάρουν
μια γεύση/γνώμη για το αν θα άξιζε ή όχι να πάνε να δουν μια ταινία.

....

Είναι μια ιδέα που πέρασε κι εμένα από την σκέψη μου . Βέβαια σ αυτό που λέει ο Τάσος έχει δίκιο . Ψηφίζουμε την ταινία για το θέμα της και όχι για την εικόνα και τον ήχο της . Επίσης όλες αυτές που αναφέρουμε ότι είδαμε σε BR οι περισσότεροι δεν κυκλοφορούν επίσημα στην ελληνική αγορά και ως εκ τούτου δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές οι περισσότεροι Έλληνες αφού είτε θα παραγγέλλεις από Αμερική είτε θα κατεβάζεις ματροσκες. Προς στιγμήν ένα 99,9 % των Ελλήνων που βλέπουν ταινίες στο σπίτι τα πράττουν από dvd. Άρα το να μπούμε σε μια διαδικασία για το 0,001 % δηλαδή για μια χούφτα ανθρώπους νομίζω πώς δεν αξίζει τον κόπο .
Αν πάλι επιμένετε να το κάνουμε . Ακούω γνώμες και εφόσον το θέλετε παρ όλο που θα είναι χρονοβόρο για μένα θα γίνει .

Εγω λοιπον προτεινω:

1) εδω μονο κριτικη ντιβιντι εκδοσεων και τεχνικων στοιχειων.
2) κριτικη ταινιων μονο στις νες ταινιες για να ειναι ολες μαζι.

Εγω λοιπον προτεινω:

1) εδω μονο κριτικη ντιβιντι εκδοσεων και τεχνικων στοιχειων.
2) κριτικη ταινιων μονο στις νες ταινιες για να ειναι ολες μαζι.

Για το δεύτερο συμφωνώ.

...και για το πρώτο συμφωνώ αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αν και κατά πόσο
θα μπορέσουμε να περιοριστούμε μόνο σε κριτική των τεχνικών στοιχείων.