ΠΟΛΛΑ MKV ΣΕ ΕΝΑ BLURAY ΔΙΣΚΑΚΙ..?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,172
ΑΘΗΝΑ
εχω καποιες συλλογες σε mkv και θελω να τις χωρεσω σε ενα,δυο bluray.οσο χρειαστει για να περνω μια καλη εικονα.
πως μπορω να το κανω?

τι εννοεις χυμα Κωστη?ανοιγω nero,διαλεγω bluray ταινια και τα πεταω απλα αριστερα?
υποτιτλοι,μενου,λιγο στριμωγμα για να παρει περισσοτερα(εστω και με πτωση ποιοτητας της εικονας..)?

Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑ MKV ΣΕ ΕΝΑ BLURAY ΔΙΣΚΑΚΙ..?

τι εννοεις χυμα Κωστη?ανοιγω nero,διαλεγω bluray ταινια και τα πεταω απλα αριστερα?
υποτιτλοι,μενου,λιγο στριμωγμα για να παρει περισσοτερα(εστω και με πτωση ποιοτητας της εικονας..)?

Σαν απλά αρχεία , χύμα mkv , δε βολεύει ?

ανοιγω nero,και παω σε ποια επιλογη απο ολες των bluray?
γιατι το bdmv-video θελει μονο αρχεια δομης br.
επειτα θελω να αφαιρεσω οτι προσθετο εχουν(δευτερευον ηχο,υποτιτλους)και να προσθεσω δικους μου Ελληνικους.
δοκιμασα με το dvdfab,αλλα μαλλον καπου σκαλωσε και εφραφε ολο το βραδυ χωρις ουσιαστικα να φτιαξει κατι.
εχουμε κανα προγραμμα που να κανει αυτην την δουλεια?εστω και απο αλλη μορφη,αφου με το tsmuxer μπορω να μετατρεψω το mkv σε οτι αλλο θελω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για να βολεψει, θα πρέπει το player στο οποίο θα βάλει το δισκάκι να παιζει mkv.

α μπραβο-αυτο λεω.θελω να φτιαξω ενα bluray με μενου και οχι απλα μεταφορα mkv σε br.

Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑ MKV ΣΕ ΕΝΑ BLURAY ΔΙΣΚΑΚΙ..?

ανοιγω nero,και παω σε ποια επιλογη απο ολες των bluray?
γιατι το bdmv-video θελει μονο αρχεια δομης br.
επειτα θελω να αφαιρεσω οτι προσθετο εχουν(δευτερευον ηχο,υποτιτλους)και να προσθεσω δικους μου Ελληνικους.
δοκιμασα με το dvdfab,αλλα μαλλον καπου σκαλωσε και εφραφε ολο το βραδυ χωρις ουσιαστικα να φτιαξει κατι.
εχουμε κανα προγραμμα που να κανει αυτην την δουλεια?εστω και απο αλλη μορφη,αφου με το tsmuxer μπορω να μετατρεψω το mkv σε οτι αλλο θελω.

α μπραβο-αυτο λεω.θελω να φτιαξω ενα bluray με μενου και οχι απλα μεταφορα mkv σε br.

δεν ξέρω εαν αξίζει ο κοπος και ο χρόνος
περισσότερο κοπο-χρόνο θα κανεις για τη μετατροπη παρα για να τα δείς στην τελική - ειδικά εαν τα έχεις δεί.

Τα περισσότερα BD έχουν usb άλλωστε πια και παίζουν mkv καλά.