Πωλουνται - Ανταλασωνται Vintage και καινουργια HiFi

john reel to reel

Established Member
16 December 2008
282
Για να μην κουραζω το φορουμ και θελωντας να κανω αλλαγες στα συστηματα μου για ψυχολογικους λογους ( κλιμακτιριος κλπ
105.gif
105.gif
105.gif
) θα δωσω μερικα κοματια απο τα εργαλεια μου.( θα ανεβαζω μηχανηματα στο ιδιο θεμα εννοω)

Παμε για αρχη:

Πωλειται ή ανταλασεται ενυσχιτης AV Denon 3802 gold edition σε αριστη κατασταση 260

avr3802goldlga.jpg

Για ανταλαγη , εκτος από vintage μηχανηματα με ενδιαφερουν και ηχεια audio spectroum Artemis - Athena _ Serene ή αναλογης ηχιτικης ποιοτιτας.

Καλο ειναι οποιος ενδιαφερεται να στελνει πμ με καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας για αμεση επαφη και για να μην γεμισουμε το θεμα
102.gif

Πικαπ marantge TT-130 αψογο λεοτουγεικά και εμφανισιακα , αλλα το καπακι εχει καποια ημαδια ( οπως ολα τα πικαπ....) με κεφαλη standon και πολυ καλο ηχο 50

%21B7G2wvQ%21Wk%7E$%28KGrHqEOKjcEyZzwOd,oBMzVBKTjyQ%7E%7E_1.JPG

Τuner AKAI AT - K11 πολυ καλη κατασταση και πραγματικα καλος ηχος, 50

Akai%20AT-K11.jpg

CD player MARANTG cd- 53 mkii πολυ καλη κατασταση λειτουργεικα και εμφανισιακα , με το τηλεκοντρολ του 60

marantz-cd-53mkii-slika-4713448.jpg

Eνισχυτης SANYO DCA 303 πολυ καλη κατασταση και ωραιο γλυκό ηχο. Πολυ ομορφος 70 (δωρο το κασετοφωνο της σειρας που χρηζει επισκευης ιμαντες κτλ)

Sanyo-dca-303-01.jpg

Mπομπινοφωνο PHILPS N 4422 . Πολυ καλη κατασταση εξωτερικά και παιζει γραφει κανονικά. Κανα καθαρισμα μεσα - κεφαλες κτλ θα το χρειαζεται σιγουρα
Τιμή 180
PhilipsN4422.jpg

Last edited:
Σορυ Δημητρη. Δεν το προλαβες και εγω αργησα να σου απαντησω γιατι ειμαι εκτος (επαρχια) για δουλεια και δεν εχω προσβαση ευκολη στο ιντερνετ...

Εχουν γινει ιδη καποιες ανταλαγες με αγαπητα μελη του φορουμ (ή εχουν κανονιστει να γινουν) οποτε απο τα παλια εχουν απομεινει:
AKAI CS 703D κασετοφωνο
Ενισχυτης OPTONICA SM 1616
Eνισχυτης SANYO DCA 303
Πικαπ marantζ TT-130

Last edited by a moderator: