Πολυ χαμηλη ταχυτητα σε rapidshare

Δοκίμασε να κατεβάσεις απο nvidia για να δεις αν πιάνει τα 800 που πρέπει να πιάνει η γραμμή σου.

Εφόσον δεν έχεις premium δεν έχεις και φουλ ταχύτητες.

Αμα δεν εχεις premium δεν θα πιασεις μεγαλες ταχύτητες. Εγω κατεβάζω με premium 1800 και χωρις premium περιπου 300 και αμα. Ασε που ο Firefox απο μονος του δεν μπορει να πιασει μεγάλες ταχύτητες θελει download manager οπως το jdownloader πχ

χθες πρωι επιασε 126

οταν κατεβαζω απο hd-trailers.net

( επιλογη all trailers--> επιλογη τρειλερ --> δεξι κλικ στην αναλυση που θελεις --> download linked file as )

κατεβαζει με 800- 850 (!)

Μα δεν εχει καμια σχεση το rapidshare με το hd-trailers. Αλλο Bandwidth δινει το ενα και αλλο το αλλο. Το rapidshare εχει πληρωμή για 2 λογους. Για να μπορείς να κατεβαζεις οσο θες και με ταχύτητες μεγαλες. Οτι δινεις παίρνεις.

8 Mbps

οχι δεν εχω premium (ουτε πριν ουτε τωρα ... )

Δεν ειναι θεμα γραμμής αλλά ...μη premium, όπου εδω και καποιο διάστημα σερνεται. Παρόλα αυτά δεν ξανακάνω με τιποτε premium account σ αυτούς, αφού ειχα για πάνω απο 2 χρόνια και στην τελευταία ανανέωση...μου έφαγαν τους 4 μήνες απο το εξάμηνο! Netload πλεον μόνο και ας σερνομαι όταν πάω να κατεβασω κατι απο τον λαγό...

Δεν ειναι θεμα γραμμής αλλά ...μη premium, όπου εδω και καποιο διάστημα σερνεται. Παρόλα αυτά δεν ξανακάνω με τιποτε premium account σ αυτούς, αφού ειχα για πάνω απο 2 χρόνια και στην τελευταία ανανέωση...μου έφαγαν τους 4 μήνες απο το εξάμηνο! Netload πλεον μόνο και ας σερνομαι όταν πάω να κατεβασω κατι απο τον λαγό...

Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το πώς σου έφαγαν το χρόνο απο την συνδρομή? Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να αλλάξει την ημερομηνία λήξης της συνδρομής.

Last edited by a moderator:
Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το πώς σου έφαγαν το χρόνο απο την συνδρομή? Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να αλλάξει την ημερομηνία λήξεις της συνδρομής.

Πολύ απλά μου έστειλαν ενα εμαιηλ ότι ...κατέβασα παράνομο υλικό και μου απενεργοποίησαν την σύνδεση! Αυτό έγινε ένα μήνα μετα την ανανέωση που ειχα κανει για εξάμηνο. Το κουφό είναι ότι ξαναζήτησα νεους κωδικούς (ότι ταχα τους ξέχασα) και μου ξαναστειλαν εντελώς νέα σύνδεση (νεο loggin και νεο passwd) η οποία διήρκεσε άλλο ένα μήνα! Συνολικά λοιπόν μου έκλεψαν 4 μήνες απο τους 6 και επομένως δεν πρόκειται να με ξαναδούν!

Εγω ειμαι premium 2 χρονια και κατι και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα ουτε με ταχύτητα αλλα ούτε και με το account.