- 30 April 2013
- 430
Χαίρετε, θέλω να κάνω μια νέα αγορά σε ηχεία, μου άρεσαν τα Chario Delfinus όπως τα άκουσα και τα είδα, ωστόσο με δικαναλο ενισχυτη. Εδώ σκέφτομαι να βάλω πολυκαναλο, γιατί θα τα έχω σε ένα home cinema ως μπροστινά για ακρόαση μουσικής περισσότερο. Μου πρότειναν να πάω σε Cambridge audio ή arcam ακόμη καλύτερα. Κοίταξα τα χαρακτηριστικά του τελευταίου στο site της εταιρείας αλλα μόνο στα δυο μεγάλα μοντέλα είδα χαρακτηριστικά που αναφέρουν ότι παίζουν και σε 4ohm και 8ohm. Επίσης είδα ότι μόνο αυτά διαθέτουν internet radio. Επικοινώνησα με την εταιρεία μέσω email και μου είπε ότι όλα τα μοντέλα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Λίγο κουφό δεν είναι; Τότε γιατί στα μοντέλα κάτω από το 750 γράφει μόνο 8ohm στο site; Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία ή γνωρίζει κάτι; Επίσης γνωρίζετε για το internet radio κάτι, αν διαθέτουν και παίζει χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα; Ένα άλλο που σκεφτόμουν είναι να προσθέσω πικαπ, μπορεί να γίνει σε τέτοιους ενισχυτές; Από Cambridge audio τι προτείνετε; Συγκριτικά με arcam ή κάποια άλλη τι θα επιλέγατε;